Vi har et sånt på grovkjøkkenet. De nederste skuffene er ganske store. Jeg liker det godt, men det er strengt tatt for lite dersom man har masse fisk og vilt og/eller baker mye brød etc. Så jeg skal etterhvert supplere med en ikke alt for stor dypfryser i tillegg, til elgen. :nemlig:
Vi har dette men trenger en liten dypfryser til elg og fisk i tillegg. Fornøyd med fryseskapet, men ikke med isbitløsningen som tar mye plass og som fungerer middels.
Jeg husker ikke merke, vi har et skap ca 180 cm høyt. Det jeg liker er at den ene skuffen er kjempestor. Det går fint ei kalkun oppi eller et lammelår på tvers.
Ikke dumt med en ekstra dypfryser til lam og elg i tillegg, nei. Men skapet er suverent til bær, kjøttdeig og fiskepinner, som strengt tatt er det vi har mest av og som lager mest rot.
Vi har sånn isbitdings inni vårt fryseskap, og jeg tenkte først at det kanskje var litt unødvendig, men jeg må innrømme at det er den delen av fryseskapet som jeg er aller mest glad i.
Vi hadde fryseskap før. Electrolux, 180 høyt. Veldig fornøyd med det, men jeg er mer fornøyd med dypfryseren vi har nå. Jeg synes det gikk alt for lite i skuffene i fryseskapet. Men nå skal det sies at vi har både kjøleskap og kombiskap i tillegg, så jeg har 4 fryseskuffer til isbiter, bær og andre småting.
Du trenger en fryseboks i tillegg til fryseskap. Det er neppe til å komme unna.
Jeg ønsker meg også fryseskap, til ispinner og syltetøy og sånn, så det slipper å sloss om plassen øverst i boksen, med alle dyra som ligger nedi der.