Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp til å velge vogn nr. 2?

#1

ALO sa for siden:

hmmm...mer jeg vet om barnevogner mer komplisert er det å velg:confused::confused::confused:

Jeg har ikke tenkte å bli kvittet av min TFK joggster sånn at jeg allerede har en vogn som passer til alle type terreng, turer, snø (bor i Bergen så snø er egentlig ikke noe stor sak her hehe). Hvis dette var min første vogn så skulle jeg absolutt har gått for en Bumbleride indie 4 men mistenker at den kommer ikke til å dekke mine andre behøver og så da måtte jeg kjøpe en vogn til (!)

Det jeg trenger er:

  • en lett og smidig vogn til å kjøre frem og tilbake til barnehagen (bara asfalt). Pleier ikke å gå på brostein.

  • Å løfte vognen in og ut av bussen (jeg bor dessverre på et sted hvor alle bussene har høye trapper) så vekten her er VELDIG viktig. Min TFK med hardbag veier 17 kg (!!!) jeg ser at Bumbleride med bag veier 12kg, det er en del lettere men Greentom var jo 8 eller 9 med bagen.

  • byturer og reise (ikke sånn paraplyvogn men noe som er greit å ta med seg i bilen og fly). Her tenker jeg om plassen vogn tar når den er sammenslått. vi bor veldig langt fra familiene våre og reiser ofte med både bil og fly.

  • Det skal brukes fra nyfødt til ca 2,5 års-alder så trenger en bag som er lun og god å ligge i de første 6 måneder og en sete/sportsdelen som er god for en 6-7 måneder gammel baby å sitte og sove i. Her er det viktig for meg med fot-regulering også. Liker ikke baby jogger city mini for eksempel fordi jeg synes at små barn ikke sitter godt i den sportsdelen. Hadde samme problemet med min TFK, til gutten min var ca 18 måneder sklidde han fra sette hele tiden men fot-regulering hjalp litt i hvertfall. Denne gangen skal jeg kjøpe en TFK sitteinnlegg

  • pris: jeg kunne har gått for en bugaboo bee for eksempel men synes at 8000kr er for mye å bruke på vogn nr 2...så grensen er rundt 5000kr.

ååå hjelp!

Hvilken barnevogn anbefaler du meg?


Storebror 2012 Lillesøster 2016


#2

Odelia sa for siden:

Brio Go (evt Brio Go Next). Den er lett å legge sammen, tar forholdsvis liten plass med tanke på at den er såpass romslig, har stor bag og god sportsdel frem til ca 2,5-årsalder (etter det blir den gjerne for kort dersom barnet hviler i full liggestilling i vogna da vognposen/føttene kan bli for lange for fotbrettet (som for øvrig er justerbart). Den har 4 hjul og er stødig, god plass til varer/bagasje i kurven under og kan lett skifte hvilken vei barnet sitter. Her bør du kunne få tak i en pent brukt til en grei sum.


#3

ALO sa for siden:

Takk :) :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.