Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal meg votter/fottøy til ettåringen

#1

Svanen sa for siden:

Snuppa trenger noe på hendene som er passe varme, henger på, tåler litt vann og ikke hemmer for mye. Hun er liten og bruker ikke "pinsett-grepet" enda, så fingervotter er ikke noe poeng i. Bruker et par "babyvotter" nå. Fungerer ok, men de blir våte etterhvert.
Noen tips om fine votter til høsten og etterhvert vinteren?

Tips til fottøy når hun ikke går (og trolig ikke gjør det i vinter, krabber heller ikke enda) som hun kan ha til/fra barnehage og ute på tur i vogn/bæresele? Nå bruker vi tykksokker til og fra. I barnehagen bruker hun et par Stonz hun har arvet. Virker bra de. Burde vi ha et sett til hjemme eller noe annet? Hva mer tar vi på henne under de ettersom det blir kaldere eller snø? Mine store barn har gått før vinteren kom det året de fylte ett...


#2

Myria sa for siden:

Jeg liker veldig godt Reima sine vintervotter. Vi har prøvd bl.a. Hestra, Vossatassar og andre merker, men det er bare disse som holder dem tørre og varme.
Til høstdager bruke de to minste ull- eller bomullsvotter (avhengig av temperatur) og Polarn o Pyret regnvotter utenpå hvis det er vått. Til små barn ville jeg unngått fôrede regnvotter, de sitter så dårlig og de får ikke noe godt grep med dem på, så jeg synes det er mye bedre å ta på tynne votter først og ha ufôrede regnvotter utenpå.

Sko har jeg ikke peiling på da alle våre har gått innen sin første vinter i barnehage, men jeg ser de i barnehagen som ikke går rett og slett bruker ullsokker og Stonz/andre förede fotposer. De aller minste er ikke så mye ute på vinteren uansett.


#3

Palmen sa for siden:

Mine små gikk ikke den vinteren de var ett, og brukte da Reima fotposer, ganske like Stonz. De er lette og var varme nok. Ullsokker under.


#4

millact sa for siden:

Eldste brukte ullvotter endel. Kjøpte på Barnas Hus husker jeg. Det var Kavat tror jeg. Mine hadde hestra sine votter med glidelås. De likte vi godt. Kan kjøpes mange steder.


#5

Katta sa for siden:

Polarn o pyret har fine tynne ullvotter som henger godt på, de er også gode å bruke inni regnvotter. Ellers liker jeg reima og hesra og POP sine babyvotter. Tror jeg synes de er ca like bra.


#6

Svanen sa for siden:

Takk for tips! Får kikke til uka hva som finnes. Ikke akkurat flust med babybutikker her. Men mange kjedebutikker.
Husker bare regnvotter som noen svære, klumpete saker som jeg regner med at hun drar av seg. Må bare finne små nok...


#7

apan sa for siden:

Jeg kjøpte nettopp sånn babyladder fra Reima på salg hos barnihagen.no. Sjekke om de har igjen noe? De hadde votter også.


#8

Myria sa for siden:

Ja, de fôrede blir fort klumpete og rare. Det er først på skolen at storebror har begynt å bruke fôrede regnvotter, i barnehagen foretrakk alle ufôrede med tynne votter inni.


#9

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg har et par mørkeblå fotposer fra Reima i str 1 du kan få om det er interessant?


#10

Niobe sa for siden:

Reima sine babyvotter med glidelås, og fotposer. Sjekk outlet'en i Reima sin nettbutikk, jeg tror ofte det er votter og fotposer der.


#11

Svanen sa for siden:

Veldig gjerne Frk Fryd. :jupp:


#12

Frk_Fryd sa for siden:

Supert! Send med pm med adresse, så skal jeg få dem avgårde i løpet av neste uke! :jupp:


#13

Nera sa for siden:

Vottene i babymodell fra Hestra er supre! De er nette i fasongen, men gode og varme, og lette å få på pga. glidelås foran. Dessuten har de borrelås rundt håndleddet, så de sitter godt på små hender. Vi har hatt dem til begge to her, og fortsatt med Hestra senere, også.


#14

Isolde sa for siden:

Jeg har likt skallvottene fra reima godt. De er samme form som vintervottene men tynnere. Og så har vi hatt vintervottene på vinteren.
Kavat har noen deilige ullvotter som er litt lenger i brøtet og derfor sitter godt på. Og så er det to lag med ull sånn at de er litt tykkere men forsatt så tynne at barna klarer å plukke opp ting.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.