Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips: Hva skal jeg bruke 350 g gresk yoghurt til?

#1

IzziCreo sa for siden:

Ja, jeg har oppskrifter jeg kan bruke, men ønsker ny inspirasjon. Både mat og bakst. :vilha:


#2

Strå sa for siden:

4 skåler med 80 gram jågurt i hver. Fyll på med cirka en halv banan i biter, 25-40 hakkede nøtter du liker, litt mørk sjokolade og alt annet du liker. Hilsen en som spiser jågurtfrokost nesten hver dag.



#4

Tallulah sa for siden:

Du skal bake sjokoladekake! Og lage tzatziki.


#5

Tangerine sa for siden:

Jeg har også masse yoghurt. Utgått og uåpnet. Henger her for tips. 😊


#6

Turban Smukk sa for siden:

Tzatziki, som nevnt. Man kan spise enorme mengder. Curry, som nevnt. Og is! Kjør yoghurt med frosne bær, litt melis og eventuelt litt vaniljesukker i food processor eller blender. Må spises med en gang.

Ellers bruker jeg ofte matyoghurt eller gresk yoghurt som topping eller for å runde av enkelte supper, litt sterk tomatsuppe for eksempel, og som saus eller tilbehør til laks i stedet for rømme, eller til kylling for den saks skyld.


#7

Harriet Vane sa for siden:

Bruk i brøddeig, vaffelrøre eller urterundstykker.



#9

Palmen sa for siden:

En god curry tenkte jeg også. Eller en vaffelrøre til helga, vafler og høstvær passer jo så bra sammen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.