Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vognvalg ...

#1

DM sa for siden:

... igjen. :p

Vi endte opp med å bruke den gamle bagvognen istedet for å kjøpe ny siden jeg likevel ikke var i stand til å gå turer. Men nå MÅ vi ha ny når han skal ut av bagen.

Svigerinnen min har kjøpt teutonia S3, og vi har fått prøvekjørt og er ganske frelst. (Lillebror var også ganske frelst. :D)

Men det jeg ikke er så overbevist ifht. var fargene, men kanskje den limegrønne er aktuell.

Er det noen andre vogner som er aktuelle for oss når vi vil ha en vogn som er lett, men stødig, som fint kan kjøres på grus og humpete veier (uten popcorn-effekt), som kan snus begge veier (at ungen kan sitte mot og fra oss), som kan ligges helt ned i ryggen (og ha god liggecomfort til sovende babyer), og som har fine farger (og stoff som er greit å vedlikeholde)?


#2

Superior sa for siden:

Denne må jeg abonnnere på..
Men du, hva er popcorn-effekt? :rødme:


#3

Isa sa for siden:

Er nesten ikke noe vits i å spørre for 99% svarer Bugaboo :knegg:


#4

Isa sa for siden:

Ellers er vi veldig fornøyd med vår Easywalker Sky, men den oppfyller ikke kriteriet om å snu sittedelen begge veier.


#5

DM sa for siden:

Sånn når vognen har dårlig fjæring og er helt stiv slik at ungen ligger å humper oppi. :stuart:

#6

DM sa for siden:

Men den oppfyller vel ikke kriteriene? Etter en kjapp googling på Buggaboo, så ser det ut til at den bare har sånne pittesmå hjul (som er helt uaktuelt å kjøre på grusen med)?

#7

Botero sa for siden:

Sorry but the answer is clear Bugaboo :nemlig:


#8

Nooria sa for siden:

Jeg elsker vår OTH :nemlig:. Den har en fantastisk trillekomfort! Og selv om den har rosa trekk er den ikke det minste skitten selv etter å ha vært i bruk siden november.


#9

malena sa for siden:

Uten at jeg er hverken fan av eller ekspert på Buggaboo, så vet jeg at man får kjøpt store/større hjul til den (vinterhjul).


#10

DM sa for siden:

Ja, jeg har egentlig forelsket meg helt i en brun OTH, men jeg kan desverre ikke kjøpe en vogn der vi ikke kan ha ungen mot oss.

#11

Stikka sa for siden:

Bugaboo oppfyller kriteriene dine ihvertfall. Selv om det er små hjul foran så kan man bruke den med de store foran i litt røft terreng. Jeg triller vognen på to hjul (vipper den opp på bakhjulene) hvis jeg må over et parti med litt løs grus eller noe. Funker knall det.

Trekkene kan hives i maskin og tørker ganske kjapt. Sovekomforten i sportsdelen er utrolig bra. Den stillingen med beina litt opp gjør at de fleste unger sover veldig godt. Vognen er lett, stødig, vendbar og har ørten fargekombinasjoner så du burde kunne finne en du liker. Den har også teleskophåndtak, istedenfor knekkhåndtak som jeg synes er helt talentløst hvis man trenger justering pga høyden.

Om du liker utseendet på den er jo en annen ting, men det praktiske som du etterlyser har den. :)


#12

DM sa for siden:

Er det noen som har bilde av en Buggaboo med store hjul?


#13

Nooria sa for siden:

Brun OTH høres kjempefint ut!

Snart er han jo stor gutt og sitter i sportsvognen og vil heller se verden enn mamma (nå er jo hans mamma spesielt nydelig å se på, men sånn er de nå disse småtassene). Lillesøster begynte å sitte/ligge i sportsdelen da hun var 5 1/2 mnd. Jeg skulle egentlig bare teste den, men da hun da valgte å gå over til å sove 2-3 timer (mot 20 min i bagen) gikk vi aldri tilbake til bagen.


#14

DM sa for siden:

Tullejente. :dulte:

Kanskje det er ny vogn som skal til for å få ham til å ha lyst til å sove litt lengre på dagtid da ja. :gleder meg:

Her er noen i barselklubben min som har kjøpt slik brun, - den er bare så nydelig! :hjerter:


#15

My sa for siden:

Hvis du vil ha mulighet til å snu sittedelen, samt ha ei vogn som er stødig, solid og god på ujevn grusvei, vil jeg si at du selv har funnet det ut allerede. Det må bli en Teutonia.

Men i forhold til hvor lenge man skal bruke vogn totalt sett er tiden fra bagen er for liten og fram til du likevel vil snu han såpass kort, at jeg ville vurdert en lett og sporty trehjuling (f.eks babyjogger, Tfk, OTH e.l.) først som sist, selv om det betyr at du må begynne å ha han vendt fra deg noen måneder tidligere enn det du hadde tenkt. Hvis ikke vil du sikkert få lyst til å bytte til noe lettere om et halvt års tid likevel.

Men det er jo også en mulighet da. Mange som bytter oftere enn som så ;)


#16

Zip sa for siden:

Her var det vognbytte som gjorde susen på dagsovingen. Sov max 30 min før og nå sover hun glatt 2 timer :). Vi har OTH. Men den kan jo ikke snus da (ingen ulempe for oss)


#17

Tjorven sa for siden:

Brun OTH er dritlekker, men jeg er enig med desembermamma. Jeg snur ikke kjøreretningen på vogna før barna er halvannet år.

Snuppa på 2,5 foretrekker faktisk å sitte vendt mot oss fremdeles. Sikkert fordi hun er så skravlete og at vi da hører bedre hva hun sier. Vår vogn kan snus. Det er en quinny comfort. Den får usedvanlig mye pes, men vi er i hvert fall veldig fornøyd. Solide hjul har den også.

Nurket i magen skal få bugaboo. Dette fordi den har av de største bagene og vi skal få høstbarn denne gangen. I tillegg gleder jeg meg til å trille en vogn som nesten ikke veier noen ting. Jeg har bestilt vinterhjul i tillegg slik at jeg er forberedt.


#18

smurfejenta sa for siden:

Emmaljunga City jet da?
Den kan snu's begge veier, er lett å trille, går greit å trille på grusvei hvis det ikke er veldig tykt lag med grus da. Lun og god kalesje.
Er bare grusvei her jeg bor å det funker fint det.
Fins i mange fine farger også..

Snuppeluppen min sover veldig godt i den ihvertfall.

bare et forslag altså!


#19

Bergensis sa for siden:

Det ligger ein kjempefin limegrøn Teutonia Spirit S3 2007-modell inne for salg på NM.

Me har forøvrig solgt Quinnyen, og i påvente av Spirits ankokmst, trillar me ei Icoo Infinity. Gryntaren sover mykje dårlegare no denne veka! Icoo`en har dårleg demping og han ligger og ristar i bagen sin.

Da me vurderte vogn, ville mannen ha Teutonia Mistral, eg snusa på Bugaboo. Mannen la ned veto mot Bugaboo. Eg la ned veto mot Mistral. Kompromisset vart Spirit S3

Good luck. It`s a jungle out there;)


#20

lil'c sa for siden:

Bugaboo Cameleon DM :nemlig:
Ingen over, ingen ved siden :tøff:


#21

MissS sa for siden:

Jeg har både Bugaboo og brun OTH! :lykkelig:



#23

Isa sa for siden:

Jeg hadde vel aldri trodd jeg skulle si det samme, men jeg er helt enig :nikker:


#24

Stikka sa for siden:

Øyenkontakt når man triller er koselig, ikke sant? :D


#25

My sa for siden:

Ikke når ungen er sur og trasser fordi hun må sitte en annen vei enn hun ønsker. Jeg vil heller høre på blid pludring og begeistrede utbrudd uten øyekontakt, enn å ha øyekontakt og høre på sutring og grining.

Har prøvd å fortelle jenta mi at øyekontakt når man triller er koselig, for det synes jeg (og ekspertene sier det), men det går hun ikke med på. Kanskje du skulle prøve? :knegg:


#26

lil'c sa for siden:

Valgmuligheter, sier jeg bare.


#27

My sa for siden:

Joda, skal kanskje vurdere den når valgmulighetene lar en velge en tvillingutgave, med store, svingbare hjul ...

#28

lil'c sa for siden:

Det kommer :D

Og i mellomtiden er det jo Firstwheels City Elite da, bortsett fra at den bare har små hjul.


#29

DM sa for siden:

Og det er jo praktisk på humpete veier med snø og slaps.


#30

lil'c sa for siden:

Ja, faktisk.
Det har aldri plaget meg. Jeg har buggis, men har ikke kjøpt vinterhjulene fordi jeg ikke har hatt behov for det. Ikke på vinteren heller.


#31

My sa for siden:

Det er rart hvor forskjellig det er. Har sett mange som strever her (har blitt en god del av dem i byen etterhvert), med kanter, brostein og issvuller. Og vet om mange som har kvittet seg med vogna av den grunn. Og fordi de synes den er skranglete og vinglete. Mens mange andre igjen sier at de aldri har hatt det problemet :vetikke:

Vel vel, for min egen del vet jeg at den ikke tilfredsstiller mine behov, men for de den passer for er den jo bra.


#32

DM sa for siden:

Ja, det er jo det som er det vesentlige, at vi er forskjellige og har forskjellige behov.

(Vi hadde en Simo-trille med små hjul til storebror på slutten av hans vognkarriere. Jeg brøytet meg nedover til barnehagen i en halv meter slaps og motvind med sludd. Jeg klarte det greit forsåvidt greit da, men i dag hadde jeg aldri greid det, og har et helt annet behov. )


#33

Bergensis sa for siden:

OTH er fiiin. Sikker på at du blir fornøyd DM!

Eg vil også ha ei vogn der eg kan snu sportsvogndelen. Men barn er også forskjellige. Nokon vil sikkert foretrekke å sjå ut i den store verda ved 6 mnd. alder same kva gode intensjonar mor har.


#34

Isa sa for siden:

Veldig koselig :) Meeeen, kommer nok til å beholde Easywalkeren også... Må jo ha noe å bytte på ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.