Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Du vet du er forelder ...

#1

Joika sa for siden:

Jeg begynner:

....Når barnet ditt sier det må spy akkurat i det du forsyner deg med middagen din, og ber deg om å være med på badet og assistere gjennom seansen... Deretter vasker du hender og fortsetter middagen din uanfektet. :tøff:

Hilsen mamma på 13 året


#2

007 sa for siden:

Når du er på kafe alene med venninner, men likevel forsynes deg grovt med en stor bunke servietter. Og flytter både eget og andres glass lenger inn på bordet.


#3

Myria sa for siden:

Når du står i matbutikken og helt automatisk vugger på handlevognen hver gang du stopper for å se på noe i hyllene.


#4

Apple sa for siden:

Når du entusiastisk roper:"se en heisekran" selv om du er alene i bilen.


#5

Krem sa for siden:

Eller roper: Se!! Rådyr!! mens du sitter på toget, uten kjente rundt deg...


#6

Hyacinth sa for siden:

Det drev jeg masse med, husker jeg. Trodde bare det var meg. Men det er lenge siden.

Er usikker på om jeg har noe å bidra med nå når ungene er såpass store, men jeg har en del sånne "du vet du er Asperger-mamma når..." :knegg:



#8

Teflona sa for siden:

Mathilda: :knegg: Ja!


#9

Myria sa for siden:

Jeg har bare såvidt sluttet med det. :humre:


#10

Floksa sa for siden:

Når du lener deg over og begynner å skjære opp maten til bordkavaleren.
På seminar middag.


#11

Teofelia sa for siden:

Nei! Du gjorde ikke det!?! :grineler:

Jeg tror ellers det var Toffen som spurte sin bordkavaler: "Skal mamma sjenke litt rødvin til deg?"


#12

Wix sa for siden:

Når du skal kose deg med litt te, og lager den i stand i en tutekopp. :btdt:


#13

millact sa for siden:

:riktig:

Jeg var på Platekompaniet på lørdag for å kjøpe en gave, riktignok til en voksen. Alle titlene var totalt ukjente.;)


#14

Pappalille sa for siden:

Når du aldri fyller glass helt opp.


#15

Fersken sa for siden:

:skratte:


#16

Che sa for siden:

Når man deler opp sin egen mat i små biter før man begynner å spise den.


#17

Frøydis sa for siden:

Når man ser barnetv. Alene.


#18

Carrera sa for siden:

Riktignok lenge siden, men...

Når man ved et uhell har sluppet bilnøkkelen ned i det største rommet i veska, og man fyller halve biltaket med alskens barnerelaterte ting før man omsider finner nøkkelen.


#19

Matilda sa for siden:

Jepp. Stuper ned i sofaen, skrur på TV før man besvimer, og man innser en halvtime etter at det er Umizoomi du har sitti og sett på...


#20

Anda sa for siden:

:grineler:


#21

Fibi sa for siden:

Jeg har stått på jobb og gynget tomme barnevogner. (Jobber i barnehage) Når vi har sovevakt står vi ute og passe alle de sovende barna, og triller vognene inn i skuret etterhvert som barna våkner og bæres inn. Flere ganger har det hendt at jeg, på vi inn med en vogn, har kommet i snakk med en kollega (som gjerne også har vogn), så blir vi stående der og gynge hver vår tomme vogn. I opp til et kvarter. :knegg:


#22

Floksa sa for siden:

Det gjorde jeg.
Til mitt forsvar hadde jeg fire unger, tre i førskolealder og dette var første gang jeg var alene uten barn på veldig, veldig lenge.

Vi ble enige om at han greide å skjære opp maten sin selv, og stemingen rundt bordet var svært munter resten av måltidet. :lol:


#23

Polyanna sa for siden:

Når du finner små dinosaurfigurer i jobbveska i et kundemøte. :knegg:

Eller sier med litt anstrengt "later som om jeg ikke syns det gjør noe å bli forstyrret når jeg sitter langt inni noe på pc-en"-stemme "Ja, skatt??!" når en kollega snakker til deg. :flau:


#24

Myria sa for siden:

Når du er fullt oppdatert på alt av barnesanger og tittelmelodier til alle barneprogrammer og tar deg selv i å synge "ABC så lett som bare DEF..." eller Mikke Mus Klubbhus-sangen når du lager middag.


#25

Acino sa for siden:

NÅr man i kassa på rema spør om å få barberblad type gilette, sier navnet og vedkommende i kassen ikke er sikker på hva du mener. Det blir pekt frem og han tar frem den nevnte pakken med gilette barberblader og så sier han: Hva heter det? Hvorpå jeg svarer: KAN jeg få?....Øh.....Jeg mener, "gilette". Det var bare at han ikke var så stødig på norsk og lurte på hvordan man uttalte navnet, det var altså ikke en av de man sier til ungene når de utbryter "kjøtt!" ved middagsbordet og blir korrigert med: "Hva heter det?" og vi forventer at de legger til "kan jeg få" som i å spørre pent....:knegg:


#26

Luftslottet sa for siden:

Når man oppdager at man har ført en hel samtale med en voksen bekjent på butikken, og først etterpå oppdager at man har hele ansiktet dekket av en kreasjon i teatersminke, smurt utover av en toåring. Årsaken til at man i det hele tatt oppdager fadesen er selvsagt ikke at den andre voksne man prater med sier noe, men at man plutselig ser at den andre voksne man hadde med seg på butikken, også ser like horribel ut. :knegg:

Det var Halloween og planleggingsdag, og vi hadde vasket av ungene sminken så de så riktig presentable ut før vi skulle ut av huset.


#27

Divine sa for siden:

Eller man står bak sjefen som skal demonstrere noe på dataskjermen og man legger en hånd på nakken hans og koserufser litt sånn kjærlig med håret ... :sparke:


#28

Taien sa for siden:

:grineler:
Nå dør jeg på meg litt her!!


#29

Polyanna sa for siden:

:rofl:


#30

Maverick sa for siden:

:hjerter:


#31

Nera sa for siden:

Når man går på butikken med kronediadem og store blomster i håret, pent dandert av storesøster. :sparke:


#32

Pappalille sa for siden:

Når voksne menn går med store og avanserte kjeder laget av svært fargerike plastperler. Jeg så det da han gikk på jobb, men "glemte" å nevne det. Han registrerte det ikke selv før han så seg selv i et speil et godt stykke utpå dagen.

Men jeg har, heldigvis, aldri rufset sjefen i nakkehåret (autokorrekt påstår at det heter makkverket ikke nakkehåret. O.o).


#33

Billa sa for siden:

Når du kommer på jobb og ser at du fortsatt har på deg blå skoovertrekk fra barnehagen. Og innser at du faktisk hadde de på når du fylte diesel på veien også...


#34

Pappalille sa for siden:

Sånne skoovertrekk er grusomt glatte på snø. Jeg underholdt et tosifret antall barn en vinter da jeg glemte å ta mine av.


#35

scilla sa for siden:

...når du står alene i heisen og lurer på hvem sin tur det er til å trykke på knappen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.