Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kortermet skjorter til gutt, str 122

#1

millact sa for siden:

Får jeg tak i det noe sted nå? Yngste blir grusomt varm i bursdager ala typen Leo's Lekeland og kunne godt hatt en skjorte eller to til slik at han ikke alltid går i den samme.

Men, ingen har jo skjorter med kort erm nå, eller? Jeg har trålet nettbutikker som H&M, Cubus, Lindex, KappAhl, ingen av dem har. Kan godt ha noe litt tøft rutete siden den andre han har nå er lyseblå ensfarget. Jeg var i fysisk butikk i dag som solgte Wheat og Minimy, men bare med lang erm. Ingen krise om han ikke får flere, men kunne som sagt godt hatt en til.

Jeg vet i alle fall at jeg skal passe på å kjøpe et par til sommeren med tanke på bursdager!


#2

Kiwi sa for siden:

Jeg har akkurat kjøpt penskjorte til sønnen på H&M. Kjøpte med lang erm da, men mener å huske at de hadde flere varianter med kort erm også. Dette var i fysisk butikk.


#3

millact sa for siden:

Jeg var på H&M i går, men de hadde ingen med kort erm. De hadde riktignok noen som kunne brettes opp til kort erm med knapp, men det var tydelig det var vinterskjorter, for de hadde tykt stoff.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.