Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Broen sesong 3

#1

Hondacrv sa for siden:

Etter fjerde episode er eg eit stort spørsmålstegn.

Har han mannlige etterforskeren to sakna personar som bur heime hos seg? Og så lar han Saga sjå mappa?

Og kven er, og kva er greia med hp der forretningsdama som byggjer hus og ligg med ein ung gut? Vart ho presentert først i denne episoden eller har eg gått glipp av noko?


#2

Teflona sa for siden:

Jeg tror familien hans ikke lever, eventuelt er forsvunnet. Han "snakker" med kona, kanskje fordi han også ruser seg?


#3

Hyacinth sa for siden:

Jeg skulle AKKURAT til å starte en Broen-tråd! :sjokk: Så weird!

  1. Henrik. Har alltid ment det er noe rart med ham. Trodde først han var en dritt som bedro kona og dopet seg, men mannen (min altså) sa at kona og ungene hans er i den mappa om saken som er henlagt. Jeg synes det er rart at Saga, som etterforsker, ikke kjenner til denne saken. Og hvorfor sier ikke Henrik noe? Han virker drivende dyktig i jobben sin. Men han virket veidig emosjonelt berørt da han skulle forhandle med Rikard utenfor døra. Han "ser" vel kona, uten at hun er der, og han doper seg for å klare hverdagen? Er jeg på jordet?

  2. Linn. Vikar for Hans. ER hun snill og grei, eller vil hun ha Saga bort? Det er noe rart med henne. Mannen påstod at hun er en typisk leder som har gått på lederkurs, men som ikke forstår virkeligheten. Jeg får vondt av Saga. Å kjøre henne til minnestunden var vel misforstått omtanke, men at hun vil ha henne til coach etc får meg til å lure.

  3. Jeg savner Martin! :(


#4

Hyacinth sa for siden:

Og, er Saga i ferd med å glippe? Jeg ønsker liksom ikke at karakteren skal utvikle seg sånn. Klart, det kan jo være et poeng å få fram hennes emosjonelle sider, men jeg synes det blir så feil.


#5

Teflona sa for siden:

Martin i fengsel og faren dør, moren er pågående, ikke rart hun sliter, tenker jeg.


#6

Hyacinth sa for siden:

Neinei, jeg er helt enig i det, altså, og i tillegg virker det som hun er oppriktig glad i Hans.

Men det er noe med måten hun framstilles på. Jeg synes det er litt rart av produsenten. Hun er liksom profesjonell uansett. Mulig jeg påvirkes av å ha en Asperger i huset, men jeg likte ikke dette helt... Slite skal hun få lov til, det er garantert mye ubearbeidet grums, det var bare noe med måten det ble framstilt på.

Jeg lurte på det der med mora og søsteren i forrige sesong også. Nå får vi nok vite mer. Har dere noen tanker om dette? Jeg går liksom ut fra at det viser seg at Saga har rett, at mora er syk og at snart vil alle forstå det... Men faren da? Hva var galt med ham?


#7

emm sa for siden:

Dette tror jeg også. I andre episode snakket han med kona i sengen, men i neste klipp hadde ingen ligget ved siden av han den natten. Creepy.

Ellers er jeg skuffet over at det er så mye blod, gørr og voldligheter. Det tar brodden av serien for min del, og skuffer meg litt. Sesong 1 og 2 var ikke helt slik.


#8

Input sa for siden:

Jeg liker heller ikke måten Saga utvikler seg på, og jeg savner Martin. Mye av serien var jo nettopp samspillet mellom de to.

Kona til Henrik hadde ikke refleksjon i vinduet, så hun er nok ikke der.



#10

Hyacinth sa for siden:

Så observant du er! Jeg kjente henne ikke engang igjen på bildene i mappen, noe mannen min gjorde.


#11

Hyacinth sa for siden:

Synes du? Jeg er nokså "sart" mtp skumle serier, men jeg reagerer ikke på dette. Synes heller ikke det var mindre av det i de foregående sesongene.


#12

Blondie sa for siden:

Martin er savnet! Synes det har tapt seg veldig etter st han ble fengslet. Ellers har jeg tenkt likt som mange her, at familien til Henrik tydeligvis er borte. Saga er litt ugjenkjennelig.


#13

Magica sa for siden:

Et annet klipp av henriks stue viste ungene som så på barnetv, og i neste klipp var de ikke der.


#14

Tussa sa for siden:

Takk og lov for FP, dette har eg undra meg gal over :knegg:


#15

Nelly Nickers sa for siden:

Jeg liker den nye etterforskeren veldig godt og savner ikke Martin. Men jeg lurer på det samme som HI; hva er rollen/linken til hun bisnissdama med ung elsker?

Jeg synes pgså Saga har forandret seg og kanskje virker mer karikert enn tidligere. Men jeg så aldri sesong 1, har bare sett nr. 2. Liker serien, gleder meg til hver mandag.


#16

Hyacinth sa for siden:

Da jeg søkte på "Broen" her inne fant jeg to tråder startet av meg, etter hhv sesong 1 og sesong 2. :sparke: Jeg var spørsmålstegn da også...


#17

Hondacrv sa for siden:

Ka, det var det eg såg, men ingen om sesong tre. Syns det blir innført veldig mange karakterer, og no til sist denne byggedama med elsker. Det lurer eg veldig på.

No forstår eg jo kanskje det, etter det de skriv, at kona og barnet til Henrik er borte. Alt de får med dere, altså.


#18

IzziCreo sa for siden:

Det med Henriks kone og barn forstod vi her. Husker at barn(a) så på barnetv da han jobbet ved kjøkkenbenken, og så kom kona for å snakke med ham og ba ham dra på jobben slik at han ikke ble for sen. Han slo da av tv - uten protester fra barn(a). Da ante vi øgler i mosen :knegg:

Jeg savner heller ikke Martin faktisk. Trodde jeg kom til å gjøre det, men Henrik overrasker stort.

Saga. Jeg forstår veldig det som skjer rundt henne nå. Hans har jo taklet Saga fantastisk - til det beste for de begge to. Men de fleste ville kanskje ikke få til det? Stusset veldig på måten Linn tok samtalen med Saga, hvor hun foreslo coaching hvor Saga svarte at det ikke var mulig for henne. Linn virket genuint overrasket over svaret hennes, og da kommenterte jeg til min mann "really?". Alle rundt en slik person som Saga vil jo merke at hun er annerledes. Alle vil nok ikke forstå at det er Asperger, men at hun har sosiale utfordringer er jo åpenbart. Med hennes tilnærming til arbeidet, og hvor fantastisk nøye hun er på å følge lover og regler, så burde en sjef se at kunne hun ha lært seg sosial omgang på en mer empatisk måte, så ville hun nok ha gjort det. Men hun gjør og sier det hun må, men empatien og den emosjonelle connection er jo ikke noe som hun får til.

Så jeg legger ikke noe mer i det som skjer nå, enn at det er ny sjef, som gjerne vil hjelpe Saga på et eller annet vis, men gjør det bare feil. Å ta henne med til minnestunden var jo riv ruskende galt. On so many levels. En sjef skal virkelig ikke legge seg opp i det - ei heller snakke med en arbeidstakers mor på den måten.

Apropos mor. Man merker helt klart at det er noe med hennes mor som ikke er som det skal. I alle samtaler de har så er det små tegn til at hun faktisk er den manipulerende moren som Saga mener hun er.

At Saga valgte å gå til Hans isteden for minnestund synes jeg er en måte å vise oss på at hun connect'er mer med ham som en far enn sin egen. Men det er nok ubevisst fra hennes side.

Har heller ikke klart å linke nyinnsatt sjef for husfirmaet og hennes affair med resten av historien ennå.


#19

emm sa for siden:

Du sier noe, mannen min mente det samme! Kanskje jeg er inne i en periode hvor jeg er litt "sartere"? Det er spesielt slike scener med trusler om tortur jeg ikke fikser. Men jeg ser jo på, klarer ikke slutte heller.


#20

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes ikke vold og trusler i denne sesongen er verre enn tidligere heller.


#21

Pesten sa for siden:

Jeg og reagerte på at ungene ikke sa noe da tv gikk av.
Trodde Henrik var med i en svingersklubb uten kone men med godkjenning av dama til å holde på. Så ja her og har vi vært spørsmålstegn helt til savnetmappe kom opp.


#22

Myria sa for siden:

Det trodde vi også. Det blir spennende å se hva som skjer videre.


#23

Nelly Nickers sa for siden:

Hva tror dere er linken til Claes & stalkeren og mordhandlingen? Clars drepte jo sin egen far.


#24

Teflona sa for siden:

Er mordene et slags kunstprosjekt, tro?


#25

Hondacrv sa for siden:

Kven er det da? :forvirra:


#26

Tussa sa for siden:

Litt forvirra, er han store kunstnaren far til barnet til Jeanette uten at Marc veit om det?


#27

isola sa for siden:

Forfatteren/foredragsholderen og begravelsesbyrådamen. Der er det mye creepy going on, kjenner jeg.

Ellers er det flere karakterer jeg ikke skjønner linken til enda, men sånn var det jo i sesong 1 og 2 også. Det kommer, det kommer.


#28

Tussa sa for siden:

Han "karismatiske" foredragsholderen og ho crazy som drive begravelsesbyrå og ville ha seg åt over kistene. :lol:


#29

Sol sa for siden:

Han vet om det, han skjønte jo hvor Jeanette var. De har ikke snakket om at de skal ha barn overhode, og denne litt spesielle surrogativarianten forklarer det.


#30

Hondacrv sa for siden:

Nei no har eg verkeleg gått glipp av noko. Tullar de med meg eller? :) kva episode var dette? Å ja, kanskje gårsdagens? Den har eg ikkje sett.


#31

Tussa sa for siden:

Ja, sjølvsagt. Det var han som fikk stoppa pengebagen den gongen også ikkje sant?


#32

Tussa sa for siden:

Det var gårsdagen det med forsøk på sex på kista ja :lol: Men det var forrige, eller før der igjen, episode han blei introdusert og putta ei pute over hovudet til faren.


#33

Sol sa for siden:

Jepp. Etter forrige episode lurte jeg på hvem som passet på henne og hvorfor, det fikk vi jo svaret på i går.

Han med puta og faren og den gale groupien med begravelsesbyrå dukket opp i forrige episode. I går fikk vi vite at han er eksmannen til han som passer på Jeanette.


#34

isola sa for siden:

Eksmannen til den fake-gravide kona, ja.


#35

Sol sa for siden:

Nettopp. Det manglet en "til kona" i setningen min ser jeg.


#36

Hyacinth sa for siden:

Nå har jeg omsider fått sett siste episode. Jeg lurer aller mest på én ting: Får vi virkelig svaret på alt vi lurer på ved sesongslutt? :undrer: Etter de to forrige sesongene satt jeg igjen som et spørsmålstegn. Er det serieskaperens stil, dette her?

Jeg lurer selvsagt på hvem og hvorfor alle de folka er drept, men jeg lurer enda mer på hvor familien til Henrik er, og jeg lurer kjempemye på hva som skjedde med Saga i barndommen.


#37

Teflona sa for siden:

Ha, fikk jeg rett? ☺️


#38

Hyacinth sa for siden:

Har ingen av dere en teori om familien Norén? :hyper: Så har jeg noe å gruble på til mandag kveld!


#39

Hyacinth sa for siden:

I gode gamle krim-dager var det jo vanlig at det framkom noen hint hist og her utover i episodene. Man satt i sofaen i påsken og diskuterte hvem morderen kunne være og hvorfor. Er det helt slutt på sånt nå? Vil ikke produsentene at seerne skal være med? Er alt hemmelig til siste slutt? Er folk så kjappe til å trekke slutninger, og spres det sånn på nettet at det bare er dumt å hinte eller avsløre bittelitt? :vetikke:


#40

amo sa for siden:

Jeg er helt blank, forstår egentlig ingenting i år. Løper inn hver gang jeg ser oppdateringer i denne tråden og håper på et eller annet hint..... :knegg:


#41

Magica sa for siden:

Jeg syns i alle fall hun der begravelsesbyrådama er skikkelig guffen!

Ellers tipper jeg at morderen er en eller annen vi har blitt kjent med, i periferien. Som f.eks mamman til han unge gutten som tok selvmord, eller mora til hun som hadde han unge gutten som elsker.


#42

Hyacinth sa for siden:

Guffen, ja, serien er jo full av gufne personer. Begravelsesdama er creepy. Men også Clas, Freddie, muligens kona også. Hun der som lager nettvideoer, mannen hennes og han hushjelpen eller hva han er. Liker heller ikke Linn, politisjefen. Det er noe merkelig ved henne, og ikke bare det at hun ikke skjønner seg på Saga. Eksen til Hans. Moren til han unge gutten, og moren til Anna Eklund. Rare alle sammen. Og så har vi de åpenbart skrudde, Lukas og den gjengen der.

Det kan være hvem som helst.


#43

Magica sa for siden:

Han hushjelpen til bloggedama drepte vel presten? og prøvde drepe kona til Helle Anker?


#44

Hyacinth sa for siden:

Jeg husker ikke, men han var iallfall ikke helt god. Hvor ble det av ham?


#45

Teofelia sa for siden:

Formodentlig i varetektsfengsel. Det er gjerne der mordere havner når de blir fersket. :nemlig:

#46

Hyacinth sa for siden:

Hehe. Han ble fersket, altså. Det var kanskje etter den der gissel-episoden hjemme hos hun dama med videoen? Hm, det går helt i surr for meg her. Noen rømmer, noen tar livet sitt og noen blir drept. Og noen i fengsel. :forvirret:


#47

Hondacrv sa for siden:

Er han i varetekt?


#48

Daisy sa for siden:

Ja han ble jo arrestert da han dukket opp hos videodama og tok datteren som gissel!


#49

Sol sa for siden:

Han klarte da å stikke av ut gjennom vinduet og via et tak eller noe sånt mens Saga valgte å redde livet til dama med posen over hodet. Det siste jeg kan huske vi så av ham var at han gikk bortover gata med hetta trukket over hodet. Det er mulig de tok ham, altså. Men de fant i alle fall fort ut at han var en copycat.


#50

ming sa for siden:

Gisselsituasjonen var da etter det? Og da ble han tatt.


#51

Sol sa for siden:

Guri, har jeg misset noe? Dette er et sort hull i min hukommelse.


#52

Hondacrv sa for siden:

Tok ham først dattera som gissel, og forsvant og slapp unna, og så prøvde han å drepe mora? Med den plastposen?


#53

Tussa sa for siden:

Ja, gisselsituasjonen heime hos frøken crazyblogg var etter det, då blei han arrestert.


#54

Tussa sa for siden:

Han prøvde først drepe kona til Helle Anker og stakk av (plastposescena) og så var det gisselsituasjonen med dattera til ho bloggeren.


#55

Sol sa for siden:

Det er skremmende hvordan man i bilen på vei til jobben plutselig tenker: "Å, ja, den gisselsituasjonen, ja!" Sol, get a life!


#56

Hyacinth sa for siden:

Hvem har drept Sagas mor? Og var hun ikke med Henrik den natta?

Hvorfor sluttet Henrik med dop? Han så dem jo uansett ikke ettee at Saga kom. Og så begynte han igjen, men de dukket ikke opp...

Stakkars, stakkars Henrik. Og Saga.


#57

amo sa for siden:

Blir for mangen mord på meg nå. For opplagt at Emil er morderen? Hvor mange episoder er det igjen? Det er jo litt av et opplegg ved hvert eneste mord, for mye for at det bare er en?


#58

Hyacinth sa for siden:

Mannen sa at Clas har lik jakke som morderen.


#59

isola sa for siden:

Det trodde vi også først, men det stemmer ikke. Begge var grønne, men gjerningsmannens var mer en skalljakke. Vi har spolt og pauset og studert. :knegg:


#60

Stellebord sa for siden:

Fordi det ikke er så sunt i lengden, kanskje?

:p


#61

Tussa sa for siden:

Kven er Clas igjen?

Eg er sikker på det ikkje er Emil, det er for mange episoder igjen.

Men, kor har vi sett Emil før? Var det han som spelte i Tørk ikke tårer uten hansker?


#62

Pelle sa for siden:

Ja, en av hovedpersonene. Tror jeg, ihvertfall.


#63

amo sa for siden:

Også skulle Saga funne ut hva som hendte med familien til Henrik.....


#64

Hyacinth sa for siden:

Clas er han kvalme "Velg lykken".

Jeg tror ikke heller det er Emil. Iallfall ikke bare Emil. For mange episoder igjen.


#65

Olympia sa for siden:

Jeg tror dessverre ikke at vi finner ut mer om hva som skjedde med familien til Henrik i denne sesongen. Og det irriterer meg.

I går skulle morderen egentlig ta Åsa, men når han så at hun ikke var gravid lot han henne gå forbi. Betyr det at Jeanette og Baby bli neste ofre? Fordi han er ute etter Freddie og tar derfor barnet hans?


#66

Tussa sa for siden:

Kva med det forbrente liket som låg hos patologen? Eg tenkte det kunne vere kona, kvifor skulle dei ellers bruke tid på det?


#67

Guava sa for siden:

Det tenkte jeg også.


#68

Hyacinth sa for siden:

Denne sesongen? :undrer: Betyr det at det kommer flere?


#69

Olympia sa for siden:

Nei det aner jeg ikke. Bare regnet med det, ettersom jeg ikke kan se åssen de greier å presse en løsning på dette mysteriet inn i de resterende tre episodene sammen med alt det andre som må oppklares og forklares.

Jeg likte Broen 1, og hatet sesong 2. Sesong 3 er den som hittil har fenget mest, og jeg synes persongalleriet er superspennende i år. Jeg blir gal hvis vi bare får sånn halvveis oppklaring på ting, som bare såvidt henger på greip.


#70

Magica sa for siden:

Dette var min tanke i går. Og jeg tror det er en dame som er morderern, og jeg tipper at baby (som blir "adoptivbarn, eller surrogat") er siste offer. Og at Emil som fosterbarn er en viktig person oppi dette, men at det f.eks er hans ekte mamma eller noe som er morderern, og det kan jo være f.eks Linn, mora til han som tok livet sitt, kona til Freddy, begravelsesbyrådama, og sikkert andre damer i "rette alder".


#71

Hyacinth sa for siden:

:hyper:

Fortell mer?

Sant hun Linn er merkelig? Tror vi hun er snill, men misforstår Saga? Eller har hun skumle hensikter?

Og henriks familie, du må vel ha en teori om dem også? Plis!


#72

Magica sa for siden:

Jeg tror egentlig ikke det er Linn, hun er egentlig for ekkel. Da tror jeg heller det kan være den danske politisjefen men det er vel rimelig usannsynlig. Det som er litt rart oppi dette er hvorfor Hans er et offer (kanskje eks-kona hans også er på lista mi over mistenkte), det er vel ikke helt tilfeldig det heller men jeg har ikke tenkt så nøye gjennom det.

Jeg har ikke tenkt på Henriks familie, og nå skal jeg strengt tatt tenke på jobb, men men - kan tenke på Henriks familie på vei hjem. :knegg:


#73

Hyacinth sa for siden:

Gjør det! :knegg:


#74

Kate sa for siden:

Jeg tror ikke det er Linn. Hun var jo på politistasjonen da de fulgte morderen og IPaden over skjermen.


#75

Magica sa for siden:

Jeg har egentlig ingen teori rundt Henrik sin familie, men det er jo veldig rart (og vi har jo fått vite veldig lite). Det er jo spesielt at folk bare "forsvinner". Kan det være sånn at Henriks kone egentlig var utenlandsk og at det kan være noe sånn at hun har blitt hentet hjem til hjemlandet sitt eller noe, av en bror eller far?

Kan det være sånn at Emil sin egentlige mor er Sagas mor? Saga har jo ikke hatt kontakt med sin mor på 20 år og Emil så jo ut til å være ca 20 år. Hvis de fikk et barn så ble det vel tatt fra dem siden Saga og søsteren ble tatt fra dem.

spekulerer villt


#76

Blondie sa for siden:

Jøss, din fantasi overgår min Magica. :knegg:


#77

Magica sa for siden:

Det er Hyacinth sin feil. :knegg:


#78

amo sa for siden:

Hvor tar du det fra Magica?Imponerende.:tilber: Syns du skulle hatt redusert arbeidstid under sesongen og fore fp med teorier. :jupp:


#79

Hyacinth sa for siden:

Det er jeg helt enig i! :elsker:


#80

Magica sa for siden:

Høres fortreffelig ut!


#81

Olympia sa for siden:

Hmmm, det må jeg si! Det ville jo gi litt dypere mening rundt at mora til Saga dukket opp og sånn.

Men drepte han mora hennes også, for å skylde på Saga? Why? Det henger ikke helt på grep for meg i så fall.

Og sist- skal Hans dø? Jeg nekter!! Jeg drømte i natt at Lillian var morderen, men kan ikke si at jeg støttet teorien når jeg var helt våken. I drømmen ga det masse mening derimot :knegg:


#82

IzziCreo sa for siden:

Da morderen satt i bilen og svarte på epost, så så bevegelsen på hånden og selve hånden ganske feminin ut, men da morderen gikk ut av pantelåneren så var kroppen og gangen mer maskulin igjen (tydelig mann). Men uansett spebygget, og da utgår nok Claes.

Jeg tror mor til Saga forsøker å frame sin datter for å gi henne et siste spark. Siden hun hele tiden plantet "bevis" hos Linn og han etterforskeren som Saga fikk sparket (i S2?). Vi skjønte at det var øgler i mosen da Saga møtte opp på den adressen hun fikk på mail.

En annen teori er at morderen følger Saga, og har fått med seg dette med moren, og kvittet seg med henne fordi hun plaget Saga. Da må i så fall morderen være en Saga kjenner til eller har tilknytning til politihuset, siden flere altercations har vært der mellom mor og datter.
Det er vel ikke så uvanlig at mordere/kriminelle viser en respekt til etterforskeren de synes er dyktig, og kan finne på å gjøre noe slikt. Skrudd. Vel, har ihvertfall sett det endel ganger opp gjennom - både i bøker, filmer og serier :knegg:
Eller en annen variant - kanskje morderen forsøker å frame Saga for mordet på moren?! :gruble:

Emil. Hm, virker litt for opplagt, men kan jo være en bekjent av ham kanskje? Siden Emil jobber med kunsten, så vil en psychovenn kanskje ha samme interesse og ha tilgang.

Det er et schvært persongalleri i denne sesongen. Ikke enkelt å holde fullstendig kontroll på alt.

Synes det er rart at det ikke har vært mer etterforskning rundt forsvinningen av familien til Henrik. Vi synes det virker åpenbart at det er mer enn at de bare dro. Men hvorfor ikke mer snakk om det? Det virker jo nærmest som at ingen vet det, også blant kolleger... Merkelig.


#83

Hyacinth sa for siden:

Øgler i mosen. :knegg: Adopteres herved.


#84

Hyacinth sa for siden:

Jeg har også reagert på det med familien hans, Izzi. Saken er nok henlagt, men det virker nokså rart at politifolk ikke kjenner saken. Inkludert Saga. En hel familie forsvinner? Hvor vanlig er det?


#85

IzziCreo sa for siden:

Hakket mer suspekt enn ugler :nemlig:


#86

IzziCreo sa for siden:

Indeed. Henlagt, og sikkert med konklusjon at de dro frivillig. Men å ikke si noe til sin mann. Ikke i etterkant heller?! Det vil jeg tro ville fått varselbjellene til å ringe hos etterforskere. Jeg synes ikke jeg drar den langt ved å si at det da er stor sannsynlighet for at det er vold e.l. inne i bildet, siden man drar uten noen form for beskjed, brev, oppklaring. Og det virker jo ikke spesielt plausibelt slik vi har blitt kjent med Henrik ihvertfall. I tillegg så er han jo fortsatt etterforsker uten noen riper i lakken som vi har fått vite om. Det er garantert noe mer til den historien. Jeg tror vi får vite mer innen denne sesongen er omme, men antakelig ikke alt. Og ja, jeg tror definitivt det kommer til å komme en sesong til. Kanskje også flere. Populær serie :)


#87

Blondie sa for siden:

'Jeg hater det når jeg får øgler i mosen'. :lol:


#88

Inagh sa for siden:

Kan man se at man har hatt øgler i mosen på samme vis som man kan se at man har hatt elefant på besøk i kjølskapet - de har satt igjen fotspor, slik som elefantene gjerne gjør i leverposteiboksen? :gruble:

Jeg klarer ikke henge med på hvem som er hvem og alle sidehistoriene lenger, kjenner jeg - jeg syns persongalleriet er for stort i denne sesongen, og det er for mange løse tråder.


#89

Myrsnipa sa for siden:

Har gjesteopptreden FP utelukkende for denne tråden kjenner jeg. :knegg:

Mange spennende teorier her, og jeg har ikke så mye å bidra med i den retningen.

Men jeg kjenner jeg irriterer meg over noen logiske brister;

  • det er helt usannsynlig at Sagas sjef snakker med moren på den måten (med mindre hun er totalt uprofesjonell/har rare hensikter)
  • det var da merkelig at fake-gravid-damen velger å stå i vinduet å kle av seg drakten sin...
  • hvorfor skaper Saga og Henrik et voldsomt leven når de jakter morderen inne på kjøpesenteret. Han skjønte jo med en gang at han ble forfulgt...

#90

Tussa sa for siden:

Sånt irritere meg også og denne er faktisk ganske drøy.

Kjekt å sjå deg forresten :kyss:


#91

Myrsnipa sa for siden:

:kyss: tilbake. Jeg postet før jeg var ferdig, og har kastet inn 2 irritasjoner til.


#92

Tussa sa for siden:

Ja, fake-gravid-dama var også drøy, kjøpesenteret tenkte eg ikkje så mykje over :knegg:

I kveld såg eg en episode Den som dræber og en ting som eg stadig lar meg forundre over; når politifolk er så lempfeldige med sin egen sikkerhet. Om eg var drapstrua hadde eg liksom ikkje lagt meg med åpen dør eller berre åpna dørene mine uten å sjekke kven som var der :gaah:



#94

Guava sa for siden:

Haha jeg tenkte på det samme.
Inne på kjøpesenteret var man plutselig mer i en Miami Vice episode fra tidlig nittitall enn i Danmark.

Jeg synes begravelsesdama er irriterende av flere årsaker.


#95

Hyacinth sa for siden:

Jepp, og akkurat derfor tror jeg Linn enten har skumle hensikter eller at det er noe annet hun tror om Saga som vi ikke har fått vite. Evt at hun ER totalt uprofesjonell.


#96

Hyacinth sa for siden:

Begravelsesdama er jo virkelig ikke helt god.


#97

Guava sa for siden:

Nei og rollen blir litt for karikert.


#98

Hyacinth sa for siden:

Enig.


#99

Hyacinth sa for siden:

Enig. Det var nesten litt pinlig.


#100

emm sa for siden:

Jeg synes også det er for mange karakterer med denne gangen, gleder meg til å få nestet i alt sammen. Broen sesong 1 er fortsatt min klare favoritt, denne som nr 2.

Også Snipa, du her! :suss:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.