Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips - Kattnakken regntøy til superpris!


#2

IzziCreo sa for siden:

Veldig fint! Hva skiller dette fra annet regntøy, siden du synes det skiller seg ut? Jeg har ikke brukt PU tøy til barna, da jeg heller foretrekker pustende teknisk tøy, men har vurdert å ha et sett/hel dress i slikt materiale for å unngå den verste skitten (som ofte følger med gjørmebad på de mest plaskete dagene) :knegg: Puster dette? Har hørt at Troll har kommet med slikt regntøy - men som puster.


#3

Observatøren sa for siden:

Det er mykt, behagelig, veldig god passform og utrolig slitesterkt. Jeg foretrekker "ordentlig" regntøy (PU) fremfor teknisk tøy, det er ikke så farlig om det puster - sandkasse og regnvær blir gjørme og søle uansett. Da er dette mye enklere, bare å spyle av/dusje, og så tørker det fort.


#4

apan sa for siden:

Det var veldig fint, men litt frisk pris til tross for salget, særlig med porto i tillegg. Ellers skulle jeg gjerne kjøpt til både lillesøster og lillebror egentlig. Men lillebror har vel dessverre noe gammelt han må få arve.


#5

Geitrams sa for siden:

Hvordan er størrelsene?


#6

Observatøren sa for siden:

De er helt normale i størrelsene.


#7

Stellebord sa for siden:

Gammel tråd, men jeg kjøpte regntøy fra dette merket på salg nå nylig (fra en annen nettside) og det virker veldig bra og er utrolig fint! Er det noen som har brukt klærne herfra over en periode og kan si noe om kvaliteten, for det frister å prøve vinterdressen som også er på tilbud flere steder.


#8

tink sa for siden:

Vi har vinterdressen herfra til lillesøster, og er godt fornøyd med kvaliteten på denne. Den er ikke supervarm, men passer perfekt for oss som bor på vestlandet.

Ellers synes jeg at det er fornuftig å bruke penger på små norske bedrifter, som påstår at de har kontroll på arbeidsforholdene til den kinesiske produsenten.


#9

Stellebord sa for siden:

Ok, så den blir kanskje litt kald til nordnorsk vinter. Kan den sammenlignes med noen andre dresser i tykkelse, kanskje? Enig med å støtte norske bedrifter. I tillegg skal de ha for fine, kjønnsnøytrale alternativer!


#10

Fibi sa for siden:

Jeg har erfaring med både dresser, regndresser og vinterdresser gjennom jobb, og de er fantastiske! Liamski skal få seg en sånn så snart han blir en sånn unge som leker ute. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.