Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har dere mel, frø etc i?

#1

star sa for siden:

Overskriften sier vel det meste.

Jeg skal ha det i et skap altså, ingen storhusholdning her i huset.


#2

Myria sa for siden:

I kolonialskuff i et underskap.

Eller du tenker på bokser og slikt? Jeg ser ikke poenget med å overføre tørrvarer til bokser, så de oppbevares i originalpakningene.



#4

Acsa sa for siden:

Jeg har alt av tørrvarer i bokser, etter et par episoder med melmøll. Jeg har dem ikke i skap, men har kjøpt de røde ljust-boksene fra IKEA, og har dem i en bokhylle på kjøkkenet.


#5

Syrinx sa for siden:

Jeg har noe i koselige kakebokser og tomme sylteglass, noe i originalpakningene.


#6

millact sa for siden:

I melposen.


#7

star sa for siden:

Er ikke alt er så greit å oppbevare i originalemballasje. Frø kommer jo i plastposer av noe slag og ramler jo bare rundt.
Har 3 hyller i et skap hvor hermetikk og tørrvarer skal inn i.


#8

Libra sa for siden:

Brødpose utenpå orginalembalasje. Posene lukker jeg med plastikklipene fra IKEA og er plassert i kolonialskuff. Syntes det ble mye styr med å fylle over i bokser. Før brukte jeg ingenting, men etter å ha fått skuffene invadert av et eller annet lumskt, så innførte jeg ekstraembalasje.


#9

Sol sa for siden:

Jeg har alt i plastbokser fra IKEA. De likner på LilleT sine, men har blått lokk.


#10

Matilda sa for siden:

Mel i melposer - de står ikke så lenge før de er tømt, har aldri opplevd møll. Frø og nøtter har jeg i Norgesglass på pyntehåndklehylla - liker å ha det litt mer tilgjengelig. Har et glass med frøblanding også, ettere å putte en passe dæsj i havregrøten da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.