Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gulrotkakekrem - haster

#1

millact sa for siden:

Kaken er laget, men skal altså lage krem. Lenge siden sist. Står at smør og melis skal blandes, men skal smøret smeltes først?


#2

Harriet Vane sa for siden:

Nei, smøret skal være mykt og "piskbart". Romtemperert.


#3

millact sa for siden:

Takk!

Hva gjør man ikke for korpset?


#4

millact sa for siden:

Hvor lang tid tar det da? Utålmodig. Hun må leveres om senest en time.


#5

Pøblis sa for siden:

DU må røre det (smør og melis, altså) hvitt i kjøkkenmaskin/mixer.


#6

Syrinx sa for siden:

Det blir fort mykt hvis du skjærer det i skiver med ostehøvel.


#7

millact sa for siden:

Den ble veldig bra! Takk for hjelp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.