Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Finalen i Hele Storbritannia baker ble ikke tatt opp!

#1

Hyacinth sa for siden:

Eller The Great British Bake-Off, som jeg tror den heter på engelsk. Vet ikke helt, den går under navnet i overskriften på TV6 hver tirsdag.

Jeg må jo se finalen! :leppe: Getboksen tok den altså ikke opp. Det er tilfeldig at jeg ramlet over denne serien, men jeg ble litt hekta etterhvert.

Finnes den på noe slags nett-tv?


#2

Millen sa for siden:

Sjekk om den ikke går i reprise.


#3

Hyacinth sa for siden:

Ah, det tenkte jeg ikke på.

Edit: Mannen sjekket. Den gikk visst i går... VÆÆÆÆÆ!


#4

Myria sa for siden:

Du skulle spurt litt tidligere for reprisen gikk i dag (eller i går?). Vet ikke om den finnes på nett-TV, men finnes på Youtube i allefall.


#5

Pingis sa for siden:

Uff! Du får fly hit, min boks tok den opp. :dakars:


#6

Millen sa for siden:

Åh, det var dumt.
Ukesarkiv har du det? Vi har det på Canada Digital boksen vår, og noen kanaler har det.


#7

Hyacinth sa for siden:

Never mind. Det var visst Nancy som vant. :sur: Fader og, det er helt, helt feil. Det skulle vært Richard som vant. Evt Louis. Men ikke Nancy. Møkk!!


#8

Hyacinth sa for siden:

Jeg skal sende inn en klage. Richard er den egentlige vinneren.


#9

rine sa for siden:

Bare fordi mannen din heter det? :rolleyes:


#10

Hyacinth sa for siden:

Haha, nå måtte jeg tenke meg om både en og to ganger før jeg "tog an". :knegg:


#11

Myria sa for siden:

Ja, Nancy var helt helt feil.


#12

Hyacinth sa for siden:

Til og med mannen min (som utrolig nok så på dette sammen med meg!) mente at det ikke var vits i å se dette hvis det var Nancy som vant. Men det er jo mulig at det er fordi han er Richard. :knegg:


#13

Stompa sa for siden:

Altså, jeg så finalen (elsker GGBO :elsker: ) og ut fra det som ble prestert i den kåret de riktig vinner. Men ser man på sesongen som helhet (hvilket de ikke gjorde) burde Richard vunnet, ja. :nemlig:


#14

Hyacinth sa for siden:

Ja, nå så jeg jo ikke Nancy i finalen da, så jeg vet ikke. Men Richard var jo så koselig! Det lille usikre smilet! :elsker: Og Louis også. Og så hadde det vært så topp hvis en mann hadde vunnet.


#15

allium sa for siden:

Jeg er enig med Stompa, det var veldig klart hvem som var best i finalen.


#16

Hyacinth sa for siden:

Hvordan gikk finalen? Hva laget de?



#18

Myria sa for siden:

Ja, Nancy gjorde det best i finalen, men jeg er uenig i at det bare er dette som skal telle når man kårer en vinner. Det bør jo være alle utfordringene som helhet som teller og ikke bare finalen.
Det var det samme i Hele Norge Baker i 2013 (?). Ida vant og hun var nok best i finalen, men jeg synes absolutt ikke hun var best når man så alle utfordringene under ett.


#19

allium sa for siden:

Jeg mistenker at Ida vant fordi hun var søtest. Hun har fått tenåringssønnen min til å se på bakeprogrammer.


#20

Myria sa for siden:

Det påstod mannen min også og det ville ikke overraske meg om det stemmer. Jeg synes det ødelegger litt av totalopplevelsen når jeg sitter igjen med en klar formening om at det ikke var den beste som vant.


#21

Millen sa for siden:

Jeg syntes det ofte er sånn i mat/bake programmer av den som gjør det best i finalen istedet for å se på helheten i serien. Tror det er en gang i masterchef Sør- Afrika som vant og som hadde vært god hele sesongen.


#22

C3PO sa for siden:

Jeg abonnerer på bladet "BBC Good Food", og i forrige utgave var det intervju med Nancy. Jeg ble veldig overrasket over å lese da at hun kom til å vinne, og må si at ukene som gikk var ikke spesielt overbevisende. Som dere, synes jeg ikke at det skulle være nok at hun vant finalen. Richard var avgjort best - 5 ganger som stjernebaker jo.


#23

Myria sa for siden:

Det var én gang. :knegg:

Jeg synes forrige vinner av Hele Storbritannia Baker var riktig da.

Og litt på siden, men jeg synes Hele Storbritannia Baker er så mye mer underholdende enn Hele Norge Baker, og jeg synes det gjelder de fleste britiske programmer som vi tar til oss i Norge. F.eks. er Come dine with me mye bedre enn 4 stjerners middag (Og hvorfor i all verden insisterer vi på å bruke såkalte kjendiser i slike programmer i stedet for vanlige mennesker slik britene gjør? Det tilfører på ingen måte noe positivt til programmet, faktisk tvert i mot.).


#24

Pingis sa for siden:

Det er jo ofte sånn at den som er best i finalen vinner, da. For eksempel i idrett. :knegg:


#25

C3PO sa for siden:

Helt enig, Myria. Jeg har ingen interesse av å se kjendiser vinne. De har jo det de trenger. Det er mye mer spennende med vanlige mennesker.


#26

Myria sa for siden:

Sant nok (skjønt for å komme til finalen i idrett må man jo ha vært best i alle kampene fram til finalen. Her er det nok å bare ikke være dårligst.).
Samtidig har man jo i en slik konkurranse muligheten til å se utviklingen over tid og dyktighet på flere områder. Det er nesten litt meningsløst å legge opp til så mange utfordringer hvis bare den siste teller uansett. Da kunne bare alle møtt opp med én kake og så vurdert vinneren ut fra det.


#27

Stompa sa for siden:

Enig når det gjelder GBBO, men ikke Come Dine With Me - det synes jeg er et skikkelig utrivelig konsept! Det er helt tydelig at de går inn for å sette sammen folk som sannsynligvis vil komme på kant med hverandre, og jeg synes de programmene bare er preget av krangling og syting. Mye koseligere med 4-stjerners middag. Men klart, man kunne sikkert gjort det like hyggelig med ikke-kjendiser, bare man hadde styrt unna å skape konflikter.


#28

Myria sa for siden:

Jeg synes en del av konfliktene er interessante og underholdende da. Det er for mye kosemose på 4 stjerners middag, sannsynligvis nettopp fordi de er kjendiser og opptatt av hvordan de framstiller seg selv på TV:


#29

Darth sa for siden:

Jeg heiet på Nancy, og ble belønnet. :-D


#30

Stompa sa for siden:

Jeg hater alle former for "krangle-TV", så vi har nok veldig forskjellige ønsker. :knegg:


#31

Esme sa for siden:

Nei nå må du gi deg. I finalen var Nancy den som presterte best. Det er jo ikke tvil om det.

Og serien er sånn at hver runde er uten hukommelse. Man kan godt ryke ut i en av rundene selv om man var Star Baker i den forrige. Så klart at finalen står for seg selv, og Richard greide ikke å prestere.


#32

zinatara sa for siden:

Jeg liker heller ikke krangle-tv noe særlig og liker godt serier som GBBO og symesterskapet.


#33

Najade sa for siden:

Helt enig, selv om hun ikke var min favoritt da jeg satte meg ned for å se på finalen.


#34

Hyacinth sa for siden:

Hallo, det var en spøk. :knegg: Finalen aner jeg ingenting om. Jeg har ikke sett den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.