Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Størrelser på ulltøy

#1

Niobe sa for siden:

Turen til barnehagen i dag sa meg at det var på tide å gjennom ulltrøyene til minsten. For å plukke ut det som nok er for smått. Det kunne vært så enkelt som å se på størrelsen, men se da:

Det er Janus i 110 (5 år), Joha str. 4 år, og Pierre Robert i 86/92 (2-3 år). De er så godt som like store! :rolleyes: Mest sannsynlig kan han bruke alle tre. :knegg:


#2

millact sa for siden:

Samme "problem" her på yngste. Det er litt rart at det varierer sånn fra merke til merke.


#3

kokosbolle sa for siden:

:knegg: Samme her. Minstemann på 3 har noe i 2-3 og noe i 5-6, alt er likt i størrelsen.


#4

GydaG sa for siden:

Jada, og det gjelder jo ikke bare ull, jeg blir helt oppgitt innimellom.
Kjøpte penkjole til minstejenta i helgen, og tok henne med i butiken for å prøve etter å ha brent meg på det og måttet bytte 2 ganger, så denne gangen orka jeg ikke alle bomturene og tok med meg en grinete 3-åring i klesbutikk midt på formiddagen lørdag (burde hatt medalje!).
Og da fant jeg ut at hun passet inn i to kjoler, den ene var str 110, og den andre var str 128. Begge satt som støpt til henne, og de kom altså til og med fra samme butikk. Da er det ikke enkelt å si hvilken str ungen bruker når familie spør mtp julegaver og sånt altså.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.