Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du en TV-serie å anbefale meg?

#1

LilleT sa for siden:

Jeg har stort sett ikke sett noe annet enn skandinavisk og engelsk krim på den fronten de siste 15 årene, men innser jo at det kan være ting jeg burde ha fått med meg?


#2

Blå sa for siden:

Har du Netflix? Jeg har nettopp begynt å se Gracie and Frankie og liker den godt. Og for en som har elsket både I`ll fly away og West Wing er det morsomt å se Sam Waterston og Martin Sheen som gammelt homofilt par.

Ellers er jeg glad i Glee. Det er jo for så vidt en ungdomsserie (jeg har sett den med jentene på 12 og 14), men jeg synes den har en del for de voksne også.


#3

LilleT sa for siden:

Nei, men jeg kan for så vidt få. Takk for tips!


#4

Neket sa for siden:

Jeg ser Justified for tiden. Elsk.

Og The League, men den er veldig puteflau, og kanskje ikke for alle.

Hva liker du da, annet enn krim?


#5

LilleT sa for siden:

Det er det jeg ikke vet. :knegg:

Takk for tips!


#6

Snipp sa for siden:

Da har du ikke fått med deg Dexter på Netflix. Pleier å slå an ;)


#7

LilleT sa for siden:

Takk for tips!


#8

Myria sa for siden:

Tenker du på å kjøpe serier på DVD e.l.? Og det skal ikke være krim? I såfall anbefaler jeg Doc Martin. Jeg elsker den serien. :hjerter:


#9

LilleT sa for siden:

Jeg vet ikke helt hva jeg tenker ... :knegg: Det kan gjerne være krim, altså, men sjansen for at jeg allerede har sett den er da større.

Takk for tips!


#10

frukt sa for siden:

Lie to me
Orange is the new black


#11

Fibi sa for siden:

Jeg har nettopp trålet gjennom L-word for fjerde gang. :knegg: Når du skriver engelsk krim, mener du da britisk? I såfall er jo criminal minds, og csi las vegas (som er amerikanske) gode tips. Forsåvidt krim, men veldig spennende. Ellers har man jo the walking dead, glee, grey's anatomy (og private practice), House MD, True blood, game of thrones og Big Love.


#12

Bille sa for siden:

Sopranos
Breaking Bad
Six feet under
Homeland
The Americans
West Wing
House of cards
Mad men
Dexter
Lost


#13

LilleT sa for siden:

Ja, jeg mener britisk. Takk for tips!

Takk! Har faktisk lånt sesong 1 av på biblioteket House of cards og sett hele to episoder nå. Jeg skjønner jo at jeg henger litt etter, men den virker lovende.

Takk!


#14

Katinka sa for siden:

Narcos
The Affair
Masters of Sex


#15

Rabbit sa for siden:

De to seriene jeg fikk mest oppheng på Netflix var jo Elementary og Løgner (Lie to me). Herlige! :hjerter: Og Prison Break. Tror jeg har sett hele serien pluss filmen 10 ganger. :knegg:


#16

IzziCreo sa for siden:

Elementary :hyper:

Fringe er fantastisk :hjerter: The Affair også.

Game of Thrones er jo et must, hvis man takler volden. Den er rett og slett vanvittig bra og banebrytende.


#17

oslo78 sa for siden:

Prison Break
Homeland
True Detective


#18

IzziCreo sa for siden:

Ja, selvsagt! Homeland og True Detective er et must :nemlig:


#19

Rabbit sa for siden:

Homeland er også en sånn "sluke"-serie hos meg. :nemlig: Akkurat nå er jeg tom for gode serier på Netflix og har startet på Prison Break for 11. gang. :gal:


#20

LilleT sa for siden:

Nå begynner lista å ta form her. Takk for tips!


#21

Isa sa for siden:

Har du sett the Fall?


#22

IzziCreo sa for siden:

Jeg fatter ikke at noen orker å se serier om igjen. Selv ikke seriene jeg viiiirkelig elsker, klarer jeg å se igjen. Kun få filmer ser jeg igjen og igjen. Og britiske periode drama.


#23

Rabbit sa for siden:

Å joda, det er såå fint å se serier om igjen, kan være detaljer man har gått glipp av, og så er det noe med spenningen. Ja, kanskje ikke når det er gang nr.11, da. :humre: Men Downton Abbey feks, den kommer jeg ikke til å se om igjen, det er en god serie, men når den er slutt, er det punktum finale for meg, det frister ikke å se akkurat den igjen. :)


#24

Kahlan sa for siden:

Jeg har forelsket meg i Reign på Netflix, fyller dagene her jeg sitter med brukket ben som ikke skal belastes og holdes høyt.


#25

Misteri sa for siden:

Netflix så anbefaler jeg American horror storry, orange is the new black, new girl er en deilig enkel serie som er morsom.


#26

Skilpadda sa for siden:

Fargo. :jupp: Sesong 1 var kjempebra, og sesong 2 er også veldig bra så langt.

Ellers: Justified, Breaking Bad, The Americans og Mad Men, så har du noe å starte med. :jupp: Og første (men ikke andre!) sesong av True Detective, og første og evt. andre sesong av Homeland.


#27

IzziCreo sa for siden:

Meeeneh, S2 av True Detective er jo sinnsykt bra! Man må bare holde ut til de tre, fire siste episodene :hyper: Det er sært, for de er så forskjellige S1 og S2. S1 var svært god i starten, men fislet ut i det store intet. Skuespillerprestasjonene i S2 er minst like gode som i S1. Men S2 var treeeg i starten da. Det skal den ha. Jeg var litt i tvil om jeg skulle holde ut.


#28

Skilpadda sa for siden:

S2 av True Detective var aldeles skrekkelig. Jeg er egentlig imponert over at vi faktisk så det helt til slutten. :knegg: Tror det var delvis fordi vi ikke trodde at det kunne være ille, hvis vi bare så litt videre - og delvis fordi det var en ekstremt morsom tråd om serien på et annet forum som man ikke fikk så mye ut av uten å fortsette å se. :humre:

S1, derimot, var veldig bra, helt ut, om man droppet de siste ti minuttene. Nei, slutten klarte ikke helt å leve opp til de fantastiske episodene tidligere i sesongen, men jeg klarer ikke helt å se hva som kunne gjort det. (Men i ettertid har dessverre sesong 2 retroaktivt ødelagt litt av sesong 1 for meg. Når de kunne lage noe så dust, så mister jeg litt troen på forrige sesong også, og får meg til å tro at det bare var karismaen til hovedpersonene som bar det hele.)


#29

IzziCreo sa for siden:

Utrolig artig å høre hvor forskjellig oppfatning man kan ha :humre: Men jeg har ikke noe problem med å forstå deg altså. Jeg vet S2 har fått mye pepper, men har ikke lest så mye om det. Ble bl.a. dratt frem med et sleivspark under Emmys i år :knegg: Dog ble vi blown away mot slutten som sagt, og da var starten litt glemt og vi børstet den litt under teppet :knegg:

Jeg kjenner følelsen av å få noe fint ødelagt av noe som ikke er det. Regissører som Joe Wright og Nicolas Winding Refn gjør det altfor vanskelig for meg å digge dem. I det ene øyeblikket så gir de meg fantastiske filmer som virkelig når meg på et annet plan enn bare "å, god film". Ta f.eks. Wrights Hanna og The Soloist, men så lager han en halv film av f.eks. Atonement hvor han ikke klarer å kommunisere med publikum. Dansken har laget en enestående film i Drive, men den ble nærmest ødelagt av filmen han laget før den - Valhalla Rising. Skulle ønske jeg aldri hadde sett den. For han bruker de samme virkemidlene som er nærmest en genistrek i Drive, men en overbruk som gjør det til et elendig makkverk i Valhalla. Så kjipt når ting blir tainted, Skilpadda :nemlig:

... og der var vel avsporingen på tråden et faktum :sparke: :knegg:


#30

LilleT sa for siden:

:lol:

Tusen takk for mange fine tips, dere! :blomst:


#31

frukt sa for siden:

Sherlock :hjerter:

The man in the high castle også men den finnes bare på Amazon.


#32

Moder'n sa for siden:

Hbo har de beste seriene, anbefaler å bruke noen kr på det.
Boardwalk empire
Sopranos
Oz (fantastisk serie)
Girls
Game of trones
Six feet under
Vikings
Getting on
House of lies
Klondike
Roma
Spartacus
The affair
The red road
Deadwood

Pluss mye annet


#33

Apple sa for siden:

The Knick har jeg nettopp startet på, og den er så langt veldig bra. Ellers er jeg nettopp ferdig med seson 1 av Fargo og gleder meg til hele sesong 2 ligger ute.


#34

Lenam sa for siden:

The Blacklist


#35

tinkadott sa for siden:

Den har jeg Akkuratt begynt på. Virker veldig bra! Sesong 1 på netflix og sesong 2 ser jeg ligger på viaplay.


#36

Rabbit sa for siden:

Jeg driver med White Collar på Netflix nå. Herlig, lett underholdning! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.