Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skal jeg servere til elgsteik

#1

Pelen sa for siden:

Vi har ofte elgsteik, i dette tilfelle indrefilet av elg. Jeg har lyst å variere tilbehøret. Gi meg litt inspirasjon! :D


#2

Hyacinth sa for siden:

Det er mye godt å servere. Google litt?

Et forslag: Smørstekte rosenkål (halve eller kvarte kål), bland med hakkede hasselnøtter som du rister litt i pannen med kålene, revet sitronskall og evt litt honning. Godt med bacon også, men foretrekker uten til elg.


#3

Kiwi sa for siden:

Ovnsbakte rotgrønnsaker.


#4

Mistral sa for siden:

Hasselbackpoteter, en skikkelig god viltsaus og tyttebærsyltetøy. Rosenkål, blomkål eller rødkål, eller hvitløksglaserte gulrøtter.


#5

Hyacinth sa for siden:

Sprøstekte pærer. Og den ripschutneyen jeg alltid gnåler om.


#6

Filifjonka sa for siden:

Kantareller er veldig godt til.


#7

Anne sa for siden:

Potetpurè, ripsgelè og rotgrønnsaker som er grillet i ovnen. Deilig saus :)


#8

Varta sa for siden:

Tyttebærrømme (rømme + rørte tyttebær. Eller syltetøy, men da blir det fort litt søtt synes jeg).


#9

Hondacrv sa for siden:

Soppstuing!!


#10

Candy Darling sa for siden:

Saltbakt sellerirot, pakket i trolldeig. :nam:


#11

m^2 sa for siden:

Soppstuing! Med fløte, stekesjy, og en dæsj chili. Det er helt sinnsykt godt! Egentlig klarer jeg meg langt med bare soppstuing.

Vi pleier også å ha rotmos til etter tager-hva-man-haver-prinsippet, og/eller rosenkål etter Acsa´s oppskrift (tror den er her inne et sted).

Og nyrørte tyttebær til


#12

Hondacrv sa for siden:

Eller ei salig blanding av fløyte og creme fraiche. Hoho.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.