Pelen sa for siden:
Vi har ofte elgsteik, i dette tilfelle indrefilet av elg. Jeg har lyst å variere tilbehøret. Gi meg litt inspirasjon! :D
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Pelen sa for siden:
Vi har ofte elgsteik, i dette tilfelle indrefilet av elg. Jeg har lyst å variere tilbehøret. Gi meg litt inspirasjon! :D
Hyacinth sa for siden:
Det er mye godt å servere. Google litt?
Et forslag: Smørstekte rosenkål (halve eller kvarte kål), bland med hakkede hasselnøtter som du rister litt i pannen med kålene, revet sitronskall og evt litt honning. Godt med bacon også, men foretrekker uten til elg.
Kiwi sa for siden:
Ovnsbakte rotgrønnsaker.
Mistral sa for siden:
Hasselbackpoteter, en skikkelig god viltsaus og tyttebærsyltetøy. Rosenkål, blomkål eller rødkål, eller hvitløksglaserte gulrøtter.
Hyacinth sa for siden:
Sprøstekte pærer. Og den ripschutneyen jeg alltid gnåler om.
Filifjonka sa for siden:
Kantareller er veldig godt til.
Anne sa for siden:
Potetpurè, ripsgelè og rotgrønnsaker som er grillet i ovnen. Deilig saus :)
Varta sa for siden:
Tyttebærrømme (rømme + rørte tyttebær. Eller syltetøy, men da blir det fort litt søtt synes jeg).
Hondacrv sa for siden:
Soppstuing!!
Candy Darling sa for siden:
Saltbakt sellerirot, pakket i trolldeig. :nam:
m^2 sa for siden:
Soppstuing! Med fløte, stekesjy, og en dæsj chili. Det er helt sinnsykt godt! Egentlig klarer jeg meg langt med bare soppstuing.
Vi pleier også å ha rotmos til etter tager-hva-man-haver-prinsippet, og/eller rosenkål etter Acsa´s oppskrift (tror den er her inne et sted).
Og nyrørte tyttebær til
Hondacrv sa for siden:
Eller ei salig blanding av fløyte og creme fraiche. Hoho.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.