Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Camping

#1

Campingmann45 sa for siden:

Hei,

Er det noen andre foreldre som er interessert i camping her?

Deler gjerne tips om camping og småbarn :)


#2

Fluke sa for siden:

Ja, det kommer litt an på hva du mener som camping i denne sammenheng. Vi er "luksuscampister" med monsterdigert telt og syns standarden på norske campinglassser generelt sett er for dårlig, så vi camper i Danmark stort sett. Pleier å bo borti tre uker i strekk i telt hver sommer, på ulike plasser da.


#3

Elise sa for siden:

Har campingvogn på fast plass på Larvikskysten, trives utrolig godt og ungene elsker det. Vi campet ca 7 uker både i fjor sommer og i sommer. Den siste uken i sommer da "alle andre" hadde reist hjem og det var regnevær, var ungene bittelitt lei. Men ellers - helt fantastisk.

Ungene mine er 8 og 10, og får "styre sjøl" stort sett. De kommer til vogna vår når de er sultne, vi drar av og til på tur sammen, men det meste av tiden blir brukt til å leke med andre barn på campingplassen. Jeg bekymrer meg ikke et halvt sekund mens vi er der. De vet at de ikke skal bade uten tilsyn, og oppfører seg pent både mot andre barn og voksne.


#4

Niobe sa for siden:

Interessert og interessert. Vi har nylig oppgradert fra Outwell Sun Valley familietelt til Camp-Let Royal. Jeg er nok mest interessert i gjøre campingen minst mulig campingpreget. :knegg:


#5

Manga sa for siden:

Vi har campingvogn som vi kjører rundt med på sommeren. Har 3 barn fra 8 mnd til 10 år. Er selv nærmest oppvokst i vogn, både sommer og vinter.


#6

Guttemammis sa for siden:

Campingvogn her også, kysten ved Fredrikstad.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.