Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trøtt TM

#1

Pia sa for siden:

På en skala fra 1 til 10, der 10 er straffegrunn.
Hvor ok er det å ringe til sin arbeidsgiver (sambo) kl 05:00 for å si at hun er syk slik at hans høygravide kvinne (meg) ikke får sove igjen før kl 7?

Og på den samme skalaen, hvor ok er det for en nabo å begynne å bygge garasje kl 07:15 da den samme høygravide kvinnen akkuratt hadde sovnet?

Tenker ingen på at denne flodhesten av en kvinne allerede sover veldig lite pga hyppig toalettbesøk, og verkende kroppsdeler? At hun har sovet ca 3 timer til sammen i natt, og har en haug på tapeten i dag grunnet svigerforeldres ankomst i morgen?

Er det en konspirasjon? Prøver de å venne meg til det som venter om en månedstid?


#2

Isolde sa for siden:

De prøver nok å venne deg til det som kommer ja :trøtt:

Her la han seg ikke før kl 12 og så voknet han igjen før kl 1 for og så sove noen timer til kl 4 for å så sove til kl 7, da var det vist dag.. ingen som bryr seg om en trøtt mamma som ikke sover hele dagen i 10 minutts sykluser..

Du får pakke sekken og reise på en hytte langt fra folk og sove der :)


#3

amo sa for siden:

Ringe å melde seg syk kl. 0500? Det er straffegrunn om hun ikke skal starte på jobb før 0700, hvis ikke mistenker jeg henne for å være på nachspiel.:knegg: (Minnes ungdomsårene:p ).

Bygge garasje når naboen er høygravid? Bør være straffegrunn det også. Bygging av garasje kun tiltt mellom kl. 1300 og 1400?


#4

Adrienne sa for siden:

Garasjebygging etter klokka syv må være lov, uavhengig av høygravid nabo eller ikke. Men å ringe klokka fem for å si at man er syk er rimelig unødvendig, også uavhengig av høygravide kvinner i nærheten.

Når det er sagt så forstår jeg godt at du er gretten, man blir gjerne det når man er trøtt og sliten og blir forhindret fra å sove. Håper du får sove godt i dag, da. :klem:


#5

Søster sa for siden:

Himmel! For noen hensynløse mennesker.
Jeg kjenner meg så godt igjen..
Her kastet naboen ut mannen sin forrige natta, med en skikkelig scene og masse hyl og skrik.. Kan tenke den høygravide her i huset fikk sove etter det. :himle:

Gleder meg sånn til det er babyen som skal holde meg våken, det er mye koseligere enn doturer, halsbrann og vonde liggestillinger.


#6

Pia sa for siden:

:snurt: Jeg personlig hadde nok ventet til etter 8. Ihvertfall i disse ferietider. Rasjonellt sett er jeg helt enig med deg altså

Amo er på min side. :nemlig: Hadde holdt med en sms om hun absolutt ville si ifra mitt på natten altså.


#7

~TM~ sa for siden:

... og så jeg som ut i fra overskriften trodde at tråden handlet om meg. innbilsk ;)

:klem: Det er slitsomt å ikke få sove!


#8

Pelikan sa for siden:

Jammen tøft å være gravid! Ringe arbeidsgiver kl.05.00:niks:, men å sette opp garasje slik at du ikke for sove er kjipt, men etter kl.07 er det ok for alle andre enn de som ikke har sovet om natten.


#9

Muad'Dib sa for siden:

Straffegrunn begge to. Hun burde ha meldt seg syk per SMS (det er det jeg pleier å gjøre) og garasjebyggingen skulle ihvertfall ikke ha startet før kl. 8.

Jeg minnes med forferdelse min gravidetid i Drammen, hvor det var så varmt at vinduerne bare måtte stå åpne, og utenfor buldret Working Class Hero Festival 2 natter i strekk.


#10

Pia sa for siden:

:dulte:
Ved leiligheten vi akkurat har flyttet fra drev de arbeid på noe vannrørstæsh på natterstid. Med pigging av asfalt osv. De var stille fra 23:00 til 01:00 som de regner som innsovningsperioden, ellers var det full fest. Pøh... Innsovningsperioden my ass.


#11

Lykken sa for siden:

Hva i alle dager fikk damen til å ringe kl 05 på natta? Begynner de halv seks på jobb vanligvis eller...? :eek:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.