Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Karpe Diems nye låter

#1

Pelle sa for siden:

Hva synes folk om de nye låtene til Karpe diem?

Jeg har hørt dem en del ganger nå, og liker vel Hvite menn som pusher 50 og Lett å være rebell i kjellerleiligheten din best. Au pair sa meg ikke like mye.

Det blir dog litt kjipere å synge høyt "Alle skal bli knulla" sammen med barna i bilen, kjenner jeg på meg. Uten at jeg av den grunn tenker de bør sensurere seg. Jeg synes det er forfriskende med folk som har mening i tekstene sine, men skulle gjerne hatt en skikkelig dybdeanalyse av enkelte setninger, hehe. Og hvordan blir det å synge Montebello-neger i bilen med mine barns venner med afrikanske foreldre - er det innafor, liksom?

Også gleder jeg meg til Sentrum scene til våren!!!!!:digger::happydance::woohoo::hyper:

youtu.be/NQgj8iZfxvI

youtu.be/0f1E7Qnm_Sc

youtu.be/jPHOi6EyRgU


#2

Maverick sa for siden:

Jeg synes Karpe Diem treffer bra med gode tekster, vil veldig mye heller at ungene skal høre på dette enn på mye annet, og synes det jeg har hørt funker bra musikalsk også. Det er godt å høre tekster med dybde, og de fortjener et stort publikum.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg liker Karpe Diem godt, og syns det er bedre at de synger med på dette enn på ølbriller. Jeg liker kunstnere som tør å ta et standpunkt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.