her som det er mange som er flinke på kjøkkenet, bruker dere innmat noen ganger? Har inntrykk av at det er like ut i de matinteresserte kretsene.
Vi gjør det sjelden, men har levergryte kanskje en gang annenhver måned. (som i går, defor jeg begynte å filosofere over det) Også hender det seg en sjelden gang at vi lager stuing eller pai med hjerte når vi kommer over det.
Vi spiser lever minst annenhver uke, som regel kyllinglever. Er en av favorittene til både meg og mannen. Lager den som regel med lok, forskjellige gronnsaker og en indisk currysaus. Og så er det jo sunt også! :D
Spiser leverpostei:) Innmat bruker vi lite av, jeg liker stort sett alt, men klarer ikke lever. Det var det eneste jeg faktisk slapp å spise i oppveksten, jeg fikser det ikke. Synd, for det er jo sundt.
Til jul har vi alltid hjemmelaget innmatspølse som tante lager på gården:nam:
Følger med videre i tråden, så får jeg kanskje noen tips?
Spiser ikke innmat fra dyr i det hele tatt. Har spist gåselever (som vel enda er "in" i matkretser), men jeg tenker på foringen og får derfor litt brekninger av det. Spiser ikke lever, nyrer, hjerte eller lungemos av pattedyr. Hadde spist det om jeg fikk det servert. Ungene spiser leverpostei, men den er ferdig kjøpt og jeg vet ikke hvor mye lever det er i den.
Spiser litt innmat fra fisk: lever, rogn, kaviar og tar tran.
Jeg brukte å spise mye innmat som liten, og syntes hjerter og nyrer (lam) var helt nydelig. Lever er greit, men det spiser jeg bare i leverpostei nå eller hvis jeg får det servert hos besteforeldre eller tilsvarende.
Jeg vet ikke om væreballer kan karakteriseres som innmat, men det har jeg også spist noen ganger :skremt:
Hvis man bor i Oslo-området så er det lett å få tak i kyllinglever. Meny, ICA Maxi, Centra og andre store dagligvarebutikker med godt utvalg har kyllinglever. Her i huset spises det ganske ofte. Utrolig godt, og en av ungenes favorittmat.
Får vel lete litt bedre, jeg da. (Bor jo også i Oslo-området) Har funnet på Meny, men bare sporadisk, og bare frossent.
På Maxi har vi fått ferskt kalvehjerte et par ganger, det er stas.
Vi spiser også frossen kyllinglever her i Norge, ja. :ja:
Man får vel tak i fersk lammelever innimellom?
Spiser forresten kyllingleverpostei og foie gras også. Husker også vi hadde noe som heter "hakkakjott" da vi var små, som også er en type innmat. Av en eller annen grunn så syns jeg det er godt, selv om det hores litt ekkelt ut.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.