Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innmat er jo ut, men

#1

Søster sa for siden:

her som det er mange som er flinke på kjøkkenet, bruker dere innmat noen ganger? Har inntrykk av at det er like ut i de matinteresserte kretsene.

Vi gjør det sjelden, men har levergryte kanskje en gang annenhver måned. (som i går, defor jeg begynte å filosofere over det) Også hender det seg en sjelden gang at vi lager stuing eller pai med hjerte når vi kommer over det.


#2

Fibi sa for siden:

Ikke annet enn morrpølse. Som forøvrig er kjempegodt med kokte poteter, smeltet smør, og revet gulrot. :jupp:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Innmat er sunt, men desverre er jeg altfor kresen på slikt. :sur:


#4

Isolde sa for siden:

spiser leverpostei :hjelpsom:


#5

Palmen sa for siden:

Vi spiser lever minst annenhver uke, som regel kyllinglever. Er en av favorittene til både meg og mannen. Lager den som regel med lok, forskjellige gronnsaker og en indisk currysaus. Og så er det jo sunt også! :D


#6

Søster sa for siden:

Kyllinglever er nesten ikke til å oppdrive i Norge, men jeg putter det gjerne i en pai om jeg får tak i. Og sammen med kyllinghjerter.


#7

IOA sa for siden:

Kyllinglever har jeg kjøpt på Meny, så vidt jeg husker.


#8

emm sa for siden:

Spiser leverpostei:) Innmat bruker vi lite av, jeg liker stort sett alt, men klarer ikke lever. Det var det eneste jeg faktisk slapp å spise i oppveksten, jeg fikser det ikke. Synd, for det er jo sundt.
Til jul har vi alltid hjemmelaget innmatspølse som tante lager på gården:nam:
Følger med videre i tråden, så får jeg kanskje noen tips?


#9

him sa for siden:

Spiser ikke innmat fra dyr i det hele tatt. Har spist gåselever (som vel enda er "in" i matkretser), men jeg tenker på foringen og får derfor litt brekninger av det. Spiser ikke lever, nyrer, hjerte eller lungemos av pattedyr. Hadde spist det om jeg fikk det servert. Ungene spiser leverpostei, men den er ferdig kjøpt og jeg vet ikke hvor mye lever det er i den.

Spiser litt innmat fra fisk: lever, rogn, kaviar og tar tran.


#10

Martis sa for siden:

Jeg brukte å spise mye innmat som liten, og syntes hjerter og nyrer (lam) var helt nydelig. Lever er greit, men det spiser jeg bare i leverpostei nå eller hvis jeg får det servert hos besteforeldre eller tilsvarende.

Jeg vet ikke om væreballer kan karakteriseres som innmat, men det har jeg også spist noen ganger :skremt:


#11

Olympia sa for siden:

:jupp:

Hvis man bor i Oslo-området så er det lett å få tak i kyllinglever. Meny, ICA Maxi, Centra og andre store dagligvarebutikker med godt utvalg har kyllinglever. Her i huset spises det ganske ofte. Utrolig godt, og en av ungenes favorittmat.


#12

Left sa for siden:

Det kan jeg være med på ja, men der sa det også stopp.


#13

Søster sa for siden:

Får vel lete litt bedre, jeg da. (Bor jo også i Oslo-området) Har funnet på Meny, men bare sporadisk, og bare frossent.
På Maxi har vi fått ferskt kalvehjerte et par ganger, det er stas.


#14

Olympia sa for siden:

Jeg snakket kun om frossenlever, ja.


#15

malena sa for siden:

Vi burde spist lever oftere. Billig og sunn mat.
Ellers spiser vi leverpostei og jeg elsker tørket reinsdyrhjerte.


#16

Palmen sa for siden:

Vi spiser også frossen kyllinglever her i Norge, ja. :ja:

Man får vel tak i fersk lammelever innimellom?

Spiser forresten kyllingleverpostei og foie gras også. Husker også vi hadde noe som heter "hakkakjott" da vi var små, som også er en type innmat. Av en eller annen grunn så syns jeg det er godt, selv om det hores litt ekkelt ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.