Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Husfar slår til: Avriming av fryser

#1

Kaprifol sa for siden:

Mannen min er ganske huslig av seg, ordner opp med både det ene og det andre. Her om dagen hadde han laget masse blåbærsyltetøy etter intens bærplukking da vi var på hytta. Vel nede i boden ser han at fryseren absolutt trenger å rimes av, noe jeg også var klar over, men velvillig har oversett så lenge jeg har klart... Så da flyttet han alt over fra fryseskapet som skulle rimes av til dypfryseren og skrudde av fryseskapet.

Bare en liten ting som var litt ubetenksomt her og som er grunnen til at jeg legger innlegget på husmorskolen: Vi fant ut at når man skal rime av en fryser begynner det å renne, rase og tine som verst etter noen timer. Pass på at ikke disse timene er sånn i 23-24-01-tida hvis du da har tenkt å legge deg. :rolleyes: Jeg lurte en stund på om vi måtte sette på vekkerklokka på kl. 2 for å få tømt ut smeltevann, men heldigvis unngikk vi det. Litt greit siden vi har en lillebror som våkner noen ganger per natt for tida.

Men nå har vi skinnende rene skuffer og et isfritt fryseskap, aldri så galt osv.


#2

konemor sa for siden:

Flink mann du har da.
Det går ann å bruke føneren på isen slik at den tiner fortere eller sette ei bøtte med varmt vann inne i fryseren ;)


#3

LilleT sa for siden:

Og der minnet du meg på at vi nesten ikke får igjen døra på fryseskapet ...:o her i huset er ingen så flinke som mannen din.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.