Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har du servert i dåp?

#1

apan sa for siden:

Jeg trenger innspill ift middagsserveringen. Det er aktuelt å bestille mat, men lommeboka har nok ikke vondt av å lage selv heller. Isåfall bør det være ganske lettvint.
Vi blir ca 14 voksne og 10 barn.


#2

Anne sa for siden:

Hjortegryte? :) Med potetmos, gulrot og rosenkål. Enkelt å lage til mange.


#3

Anne C sa for siden:

Første dåpen var med tradisjonelt koldtbord. Den andre dåpen var koldtbord bestående av alt fra indiske småretter, litt kinesisk og kylling. Jeg opplevde det som et veldig velykket opplegg, og vurderer noe av det samme hvis det blir konfirmasjon om et par år.


#4

Matilda sa for siden:

Koldtbord, alle tre gangene. Gjestene hadde med mesteparten, veldig praktisk. :knegg: Tradisjonell spekemat og eggerøre, skinker og oster, kyllingklubber og pølser til ungene. Nybakte rundstykker og horn med ost og skinke.


#5

Isolde sa for siden:

Tapaskoldtbord begge gangene. Første gangen bestilt siden det også var bryllup. Andre gangen lagde vi selv. Kjøpte inn litt pålegg av de vanlige typene, og så la vi til våruller, kjøttboller, focaccia og en del andre små tapasretter. Det var veldig populært. Rett og slett en blanding av tapas og norsk koldtbord. Tror hele måltidet kom på 2500 for over 20 personer.


#6

Malama sa for siden:

Vi har hatt hjemmelaget koldtbord begge gangene, og går for det denne gangen også regner jeg med.


#7

tink sa for siden:

  1. Tradisjonell søndagsmiddag: steik med poteter og dessert. (Bestefar betalte gildet ute)
  2. Sodd fra bøtte (trøndertradisjon), økonomisk, enkelt og godt.
  3. Tapas fra cateringselskap høynet med hjemmelaget pai og foccacia.

#8

polarjenta sa for siden:

Første dåp var 1.juledag, så da hadde vi røkt svinekam. Andre dåp hadde vi litt bestilt koldtbord, grillspyd, vårruller, noen risretter fra pappaens hjemland og en sånn suppegreier også fra pappaens hjemland.


#9

Chablis sa for siden:

Koldtbord hadde vi.


#10

Inagh sa for siden:

Vi har ikke hatt dåp, men navnefest, og i begge hadde vi tradisjonelt koldtbord, og det tror jeg jammen meg har vært serveringen i de dåpene jeg har vært i også.


#11

shute sa for siden:

Ikke dåp, men to navnefester.

Ene gangen var vi hjemme og hadde hjemmelaget koldtbord-slæsj-tapas. Andre gangen var vi i leid lokale og hadde take-away til femti fra Shalimar Tandoori. Det var klart mest spenstig.


#12

apan sa for siden:

Det er selvsagt like interessant å høre om navnefestservering. Bare et dårlig formulert spørsmål.


#13

Myria sa for siden:

Den siste dåpen vi var i ble det servert finnbiff. Det meste kunne lages dagen før, så det var enkelt for familien.


#14

Bergensis sa for siden:

Me hadde godt gamaldags koldtbord begge gonger. Svigermor lagde noko, eg lagde litt, mor og søster bidrog med noko, og så kjøpte me resten frå catering.


#15

Plingo sa for siden:

Til Lille Persille bestilte vi tradisjonelt koldtbord.

Til Bolla Pinnsvin vurderer vi å bestille koldtbord spritet opp med litt tapasretter.


#16

Pelle sa for siden:

Vi har hatt to sommerdåper. I den ene grillet vi helstekt filet, i den andre hadde vi ferdigbestilt tapas.


#17

millact sa for siden:

Hadde koldtbord i begge. Husker vi vurderte bacalao, men fant ut at det kanskje var noen som ikke spiste det.


#18

Floksa sa for siden:

4*koldtbord. Hjemmelaget til 50 personer.


#19

GinaK sa for siden:

Vi hadde koldtbord begge gangene,


#20

Sissel sa for siden:

Kjøpt koldtbord begge gangene.


#21

Nextlife sa for siden:

Jeg tror ikke jeg husker hva jeg hadde i barna mine sine dåper, men 2 to siste jeg har vært med å arrangert har jeg lagd et slags tapasbord, med litt tradisjonelle koldtbordretter og litt nytt og spennende.


#22

Appelsin sa for siden:

:tilber:


#23

Niobe sa for siden:

Første dåpen koldtbord, andre dåpen spekebord.


#24

Daisy sa for siden:

Første og andre tror jeg det var koldtbord.. hmm.
Men tredje gangen slo vi til med hjemmelaget indisk!!!


#25

apan sa for siden:

Lekkert, Nextlife!

Jeg kunne gjerne lagd tapas / koldtbord selv, men jeg kommer til å jobbe vannet av meg med det.


#26

mina sa for siden:

Første: Koldtbord fra catering, de to andre: sodd.


#27

Serena sa for siden:

Vi hadde beef bourguignon gryte første gangen, og skal ha det samme denne gangen. Det er en kjempegod gryte med oksekjøtt og rødvin. Jeg er veldig glad i koltbord, men hater reking rundt bordet, så derfor foretrekker jeg noe som kan serveres mens vi sitter ved bordet.


#28

Señora sa for siden:

2*Snitter/smørbrød


#29

Guttemammis sa for siden:

Vi hadde snitter/smørbrød med mye godt på.
Lagde selv.


#30

Harriet Vane sa for siden:

Nr 1 og 3 fikk hjemmelaget koldtbord til hhv 18 og 55 personer. Nr 2 hadde kjøpekoldtbord til 100. (Vi likte henne best.)


#31

Matilda sa for siden:

:lol:

Vi var for øvrig mellom 18 og 22 i våre selskaper, vi var hjemme hos oss, og det var bare i det siste selskapet vi sto for så godt som all maten sjøl. Vi delegerte, så svigermor, mine foreldre og min søster hadde med noe hver.


#32

livit sa for siden:

Vi hadde rømmegrøt og spekemat til første (sommer-dåp) og 2 retters-middag til andre (vinterdåp)


#33

kokosbolle sa for siden:

Ca. 30 gjester for alle tre. Catering for alle tre. Masse mat til overs for alle tre. :nemlig:


#34

emm sa for siden:

Det så godt ut Nextlife!

Vi har alltid tapas/ koldtbord i barnas familiebursdag, da er vi rundt 18 pers. Det tar jo fort dagen før pluss det som er igjen før selskapet neste dag og lage alt.

Det er jo fort litt pynting og bebis å håndtere ved en dåp. Så jeg hadde bestilt. :flau:

Synes det er mindre stress og mer laidback ved bursdag her hjemme, da skal vi bare kose oss med maten og være sammen alle mann.
Ikke noe kirke, nystrøkne duker og bunad.


#35

Susse sa for siden:

Vi har alltid snitter i familien vår, enkelt og greit og alltid noe folk liker.


#36

apan sa for siden:

Det er nemlig det. Vi er stadig vekk 13-14 til bords her hjemme, men da er det ikke alt utenom i tillegg.


#37

apan sa for siden:

Hva slags mat bestilte dere?


#38

ming sa for siden:

Første barn: treretters med blomkålsuppe, laks med tilbehør og multekrem til dessert. Min mormor var primus motor og fikset det meste. (Første oldebarn)
Andre barn: Rømmegrøt og spekemat.
Tredje barn: Chili con carne.


#39

Urie sa for siden:

Vi har hatt koldtbord hver gang. Har bestilt, ikke laget selv.


#40

Blondie sa for siden:

Vi har servert gryteretter alle fire gangene (tror jeg, lenge siden). Det er lett å lage godt til alle. Kan også tilpasses allergier lett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.