Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Limecurd, kan den reddes?

#1

Syrinx sa for siden:

Jeg har laget en nydelig limecurd som smaker helt fantastisk som fyll i makroner. Minuset er at den er alt for tynn. Jeg kan alltids lage en ny, men er det mulig å redde den jeg har på noe vis? Tilsette gelantin, er det helt koko eller kan det gi mening?


#2

Harriet Vane sa for siden:

Begynn med en ny eggeplomme og spe på med den gamle curden.


#3

Syrinx sa for siden:

Det funker selv om den har stått et døgn i kjøleskap for å sette seg?


#4

Harriet Vane sa for siden:

Hva har du å tape?

Jeg ville ikke brukt gelatin, i hvertfall.


#5

Syrinx sa for siden:

Jeg kan jo bruke den til noe annet, den er nemlig vanvittig god.

Får heller lage ny til makronene.


#6

Filifjonka sa for siden:

Rør inn litt mer kaldt smør?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.