Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Media gjør oss værsyke ...

#1

Jessica sa for siden:

www.glomdalen.no/article2905111.ece

Dette er jeg enig i. Jeg er ikke værsyk. Fikk 1,5 uke med sydentemperaturer i nord-Norge og jeg er fornøyd. Jeg syns ikke sommeren her sør er så ille som de skal ha det til. Det er gode temperaturer på rundt +18C og sol i perioder. Noen dager hvor det regner litt, men det er jo en del oppholdsvær også. Ikke drømmesommer nei, men helt greit. Jeg har bodd oppe i nord. Vi hadde en sommer der hvor det regnet konstant hele sommeren og det var +10C. Etterhvert sa nordlendingene at når sommeren er dårlig så blir det en fin høst. Det ble det ikke. Det regnet fortsatt.... Det blir nok en fin vinter nå, sa de. Det ble en brukbar vinter uten for mye snø, men grei nok.

Alt er relativt....


#2

Snippa sa for siden:

Jeg er uenig. Jeg synes dette har vært en skikkelig møkkasommer. Vi har ikke vært på stranda. Vi har forsøkt hytteturer, men dratt hjem fordi det bare har øsregna. Jeg har ikke brukt solkrem en eneste dag. Jeg har ikke brukt bikini en eneste dag. Ungene har ikke fått gått med rumpa bar i det hele tatt (de skulle få litt pottetrening og bleieavvenning, men den gang ei...). Vi har kjeda oss fillete. Hver gang vi har dratt ut på noe, har det vært med fullpakka regntøy sekken. Det har vi fått bruk for hver eneste gang.
Selv om ikke media hadde sagt et pip om været, hadde jeg vært skikkelig værsjuk.


#3

Jinx sa for siden:

Dette har jo vært den dårligste sommeren på 100 år.... jeg er drittlei været. Jeg hater regn og kulde, og gleder meg hele vinteren til vår og sommer. Og nå er jeg jammen snytt for det også. Hjelper lite at det noen dager passerer 15 grader, når regnet dette er ned flere ganger i løpet av dagen...Og ja jeg er værsjuk, så har egentlig vært sur i flere md...:nemlig:


#4

Zip sa for siden:

Jeg synes ikke det har vært så ille, men blir vel hva en gjør det til også :).
Vi har hvertfall hatt en kjempekoselig ferie i 3 uker. Hatt både fint vær og regn.
Jeg er ikke værsyk og prøver å ikke la været ødelegge for mye.


#5

Strå sa for siden:

Været er ikke særlig viktig for meg i ferien. Jeg vil bare slappe av og lage mat. Vi er ofte nordover om sommeren, gjerne tre-fire uker eller mer om jobb osv. tillater det. Der forventer vi liksom ikke badevær og blir glad for alle soltimer.

Syns det er litt rart at det aldri blir avisoverskrifter og innslag i Dagsrevyen når sommeren nordpå har vært dritt...


#6

kisha sa for siden:

Nei, dette er den beste sommeren på 100 år.:D

Men i dag er vi tilbake på normalen. Plaskregn og sørvest kuling 10 C.
Jeg skjønner dere godt.


#7

Jessica sa for siden:

Helt enig med deg Siw H.

Jeg er opprinnelig nordlending jeg og. I barndommen var vi ikke vant til å få bade om sommeren. Vår bading var i et lite oppblåsbart badebasseng i beste fall. Når vi flyttet sørover (da var jeg i tenårene) var jeg litt sjokkert over hva folk her sør mente var dårlig sommer. De forventet uker med sol og bading. Så dette har nok mye med forventninger og hva man er vant til. Nå har jeg bodd i sør i 25 år, men jeg lar meg ikke psyke ned av været her nede.

At de sier det er verste sommeren her nede på 100 år er så, men det er ut i fra den standarden folk her nede er vant til.

For meg har dette vært en fin sommer. Her hjemme har jeg fått ryddet og ordnet litt, og vi har grillet masse :D På turer har jeg kledd meg for været.
Som Kisha sier så har jo de hatt kjempevær i nord som de bare har kunnet drømme om, og det unner jeg dem av hele mitt hjerte.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Møkkasommer! Jeg liker godt høsten, men la det nå for pokker være litt sommer først da? Det har regnet HVER DAG I HELE JÆVLA JULI her i år, og det regner fortsatt ...
Heldigvis skal vi til Italia om 11 dager, så min datter i det minste får brukt sommerkjolene sine i år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.