Takk for tips, da jeg så dette innlegget kom jeg på at dressingflasken min var tom, og jeg prøvde likeogdt denne. Den var virkelig helt utrolig god!
Jeg har forresten 2 spørsmål til hjemmelagde dressinger!
Jeg pleier lage ca 5 dl dressing om gangen og har det på en slik Eva Solo dressingflaske (genialt produkt forresten). Hvordan bør jeg oppbevare dressingen? I kjøleskap eller hvor lenge kan den stå på benken?
Jeg husker Wenche i frokosttv sa noe om at det det er viktig med rekkefølgen olje/edikk(det syrlige) i dressingen, at det har noe å si for konsistensen. Men husker ikke hvordan denne tommelfingerregelen går? Det var noe om at den ene rekkefølgen gjør at bestanddelen blander seg, mens den andre gjorde at syren blir flytende midt i oljen.
Anbefaler syre før olje i dressingen! 1 del syre (eks limesaft eller eddik) og 3 deler olje er en bra huskeregel. Hvis man blander dette først kan man smake seg til en god dressing. Bør ikke oppbevare dressinger med olje over 1mnd uansett.