Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryst mat - hva kan spises?

#1

jolie sa for siden:

Har et lite fryseskap som jeg sjelden er i, fordi det inneholder en del "gammel" mat. Dvs at det på et tidspunkt var fersk mat som ble fryst lenge før utløpsdato, men den var fersk i 2013 og 2014. :P

Ribbe, bacon, svinebiff (dette er vakumpakka og ser helt fint ut), kjøttdeig, fårikålkjøtt (ikke vakumpakka, og har iskrystaller på selve kjøttet) samt noen pakker med fisk. Vat ikke hva tempen er inni der, men den åpnes sjelden, har ikke vært utsatt for strømbrudd og man kan fint slå ihjel en mann med ribba. :P

Hva kan spises av dette?


#2

tink sa for siden:

Jeg ville tint og sjekket, om lukt og konsistens er ok ville jeg servert til meg og de nærmeste.


#3

oslo78 sa for siden:

Alt.


#4

Floksa sa for siden:

Alt kan spises.
Kjøtt blir ikke farlig av å ligge lenge i frysen, men smaken kan forringes over tid.
Så med mindre du men "lenge" mener 15-20 år så er det bare å kjøre på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.