Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Todelt pysj med smal bukse

#1

millact sa for siden:

Oppdaget at de fleste pysjgenserne er for korte på armene, så vi må ut og kjøpe nye. Brukeren er tynn i livet, så 122/128 vil falle av om de ikke er litt smale. KappAhl sine er for vide i livet i den størrelsen. Hvilke andre er litt smalere? Kan Lindex eller H&M sine passe?


#2

millact sa for siden:

Kom på at nå går det bare i ull på dagtid. Han har endel tynne bomullsgensere som ikke blir brukt, så de kan nok fungerer som pysjgensere. De andre pysjbuksene han har er passe nok. Da kan jeg droppe å kjøpe.


#3

Nera sa for siden:

Ellers er pysjene fra HM verdt et forsøk, for de sitter i hvertfall oppe på min 1 meter lange, 13 kilo lette treåring, og det gjør ingenting fra for eksempel Lindex.


#4

millact sa for siden:

Da skal jeg gå innom H&M etterhvert når jeg er i byen. Alt av pysjgensere er jo for korte.


#5

jolie sa for siden:

Nå sover han bare i ull, men tidligere har jeg brukt 3 for 2-gensere og longs/"lange underbukser" (2 pack hos HM) som pysj. Ellers har vi hatt veldig mye NameIt og også noen fra KappAhl som har sittet greit på han smale her.


#6

millact sa for siden:

Vi har arvet noen slike longs i bomull fra H&M. De sitter greit på ham. Det er i grunnen pysj gensere som er mest krise, men det ble løst ved å bruke tynne gensere i stedet for. Gjør ingenting om det ikke matcher eller hører sammen.


#7

millact sa for siden:

Kjøpte et par fra H&M og satser på at de passer.


#8

dharma sa for siden:

Jeg setter inn ekstra strikk i livet, må det på både Kappahl og H&m sine. Det er noe herk, så fint om det finnes noen som er smalere.:)


#9

millact sa for siden:

Den satt som et skudd! Og så var den kul i følge brukeren selv, sort med selvlysende motiv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.