Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nå er eldste shippet avgårde til Tyrkia

#1

Sitron sa for siden:

Eller hvertfall til flyplassen. Flyet deres går om halvannen time. Hun reiser med min mor og mine søstre. Samt min tante, hennes tenåringsdøtre og fosterbarn, ingen av dem har vært i sydenlandet før. Pluss noen til, et helt følge.

De reiser uspesifisert, men havner visst i Kemer. De betalte ekstra for at alle skulle havne på samme hotell, men det gjør de visst ikke. Det er dårlig gjort, syns jeg.

Men hvertfall. Nå er jeg tobarnsmor et par dager, så er det ned til ettbarnsmor for resten av Tyrkiauken. Håper Bergen kan vise seg fra en litt bedre side enn den gjør nett nu.


#2

Nenne sa for siden:

Jeg håper hun får en fin tur og at de får ordnet opp i hotellproblemene. Det er jo absolutt hyggeligst å få bo sammen da.


#3

Inagh sa for siden:

Håper hun kommer til å storkose seg, og at de alle får bo på samme hotell tilslutt. Dårlig gjort å ikke ta hensyn til slik når det tross alt er en familie som reiser sammen og de betalte ekstra og greier.


#4

Sitron sa for siden:

Ja, jeg syns det er dårlig. Riktignok er hotellene ved siden av hverandre, men det er jo unger med som gjerne legger seg før resten og det er jo ikke bare lett om de splittes.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.