Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Viaplay?

#1

~TM~ sa for siden:

Hvordan er Viaplay sammenlignet med Netflix og HBO Nordic? Utvalg, film, serier, nytt, gammelt osv.?


#2

Fluke sa for siden:

Vi syns det var dårligere og sa det opp så snart prøveperioden var over (fikk 3 mnd gratis der vi testet det og valgte å si opp før vi måtte betale). Dårlig utvalg i "pakken" og vanskelig å skille mellom betal-filmer og de som er "gratis".


#3

Input sa for siden:

Viaplay er dårlig. Vi har det fordi det gjør det mulig å lagre filmer offline på iPad. Utover det hadde vi aldri hatt det.


#4

~TM~ sa for siden:

Hvor mye koster de filmene man må betale for da?


#5

IzziCreo sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med Viaplay. Vi ser noen av seriene der (f.eks. The Blacklist, Agents of SHIELD), men vi har det primært fordi vi kan laste ned filmer og ikke minst for sport (NHL). Filmene de har er på lik linje som Netflix - mye fra to år og bakover i tid. Kanskje de også har mer blockbusters og større filmer enn Netflix etter Netflix ikke fornyet kontrakt med en av de store tilbyderne.

Eks. på serier: Grey's, Scandal, Once Upon a Time, The Walking Dead, Heroes, Vampire Diaries, Heroes/Heroes Reborn, 24, The West Wing, Pretty Little Liars, Med Men, Californication

Eks. på filmer: Dracula Untold, Into The Woods, Philomena, Lucy, Fury, Boyhood, Cinderella, Big Hero 6, , Taken 3, Guardians of the Galaxy, Selma, Percy Jackson, Foxcatcher.

De har distribusjonsavtale med Disney, så de har alle de store filmene derifra, samt mange som har gått rett på dvd.

Vi har Netflix i tillegg.


#6

polarjenta sa for siden:

Det er mest ungene som ser det. De bruker netflix og viaplay om hverandre, og syns at viaplay er bra. De syns netflix er bra da. Storebror syns det er et pluss at det er leiebutikk på viaplay.


#7

star sa for siden:

Likte ikke Viaplay. Hadde det noen måneder for å følge med på CHL, men avsluttet da vi røk ut. Mer fornøyd med Netflix.


#8

C3PO sa for siden:

Jeg har ikke Netflix eller HBO. Jeg er fornøyd med Viaplay, og bruker det mye.


#9

Niobe sa for siden:

Vi har Viaplay og Netflix. Fordelen med Viaplay er at vi kan se nedlastede filmer/serier når vi er på tur. Ellers bruker jeg Netflix mer.


#10

Rabbit sa for siden:

Vi har også både Viaplay og Netflix. Jeg liker Netflix best, ungene liker Viaplay. Jeg finner aldri noen gode serier på Viaplay, synes den er rotete og uoversiktlig.


#11

~TM~ sa for siden:

Tusen takk for svar!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.