Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er stas i vegetarsushi? (Makirull)

#1

Kirsebær sa for siden:

Skal servere sushi på fredag, og én av gjestene er vegetarianer og glutenintolerant.

Hva har jeg inni hennes maki?
Avokado, vårløk, agurk og kremost er liksom det jeg bruker, men uten fargen fra fisk blir det jo litt tamt sånn fargemessig.




#4

Varta sa for siden:

Du kan få tak i ingefær med sterkere farge enn den vanlige, den kan friske opp. Må nok innom spesialbutikk for å finne det, er jeg redd. Se etter Beni Shoga ginger, strimlet rød ingefær på glass.

Ellers: tynne strimler paprika, kan gi farge og noe sprøtt til ellers ganske myk mat.


#5

Harriet Vane sa for siden:

Prøv med agurk, vårløk, paprika, strimler av omelett, gulrot, syltet gresskar osv.


#6

Kirsebær sa for siden:

Gulrot og paprika var lurt.
Og mango kanskje?


#7

Harriet Vane sa for siden:

Ikke noe galt med mango. :niks:


#8

Stikka sa for siden:

Jeg synes det ofte er godt med helt enkle kappa maki, bare agurk.

Husk også glutenfri soya sauce. Den røde fra Kikkoman som de fleste har hjemme inneholder gluten. :)


#9

Storm sa for siden:

Hot chilimajones.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.