Vi bruker ikke mye frityr, men når jeg lager vårruller synes jeg de blir bedre når de blir fritert enn nå de stekes i ovnen. Etter en litt uheldig opplevelse med fritering i gryte har jeg tenkt at det vil være ok med en frityrkoker.
Så hvilken anbefales?
Vi har en fra DeLonghi som vi er veldig fornøyd med (mener vi kjøpte den på Expert). Noe vi setter spesielt pris på er at den har tømmeslange. I stedet for å måtte løfte hele frityrkokeren for å tømme ut oljen kan den bare tømmes gjennom en slange og det er så utrolig mye enklere og gir mye mindre gris.
Ja har sett litt på Airfryer og andre som bruker lite olje, men er litt usikker på hvor godt det blir? Hadde jo vært fint om det blir like godt uten all oljen?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.