Fine, stripete ringer som flyter ut til skinnflate sirkler i stekeovnen. Smaken er topp, men de ser ikke bra ut. Jeg hadde hatt deigen stående fra i forgårs, så den skulle fått hvile seg godt og svalt.
Snufs, noen råd? Jeg må ha en googlekonto eller lignende for å legge igjen spørsmål i bloggen.
Det er typisk meg. Når jeg har postet et spørsmål, så klikker det på plass et tannhjul i hjernen.
Overarbeidet deig. Er det grunnen? Jeg glemmer tricks, og dette er første mørdeig på et år. Lot jentungen blande i foodprosessoren... og hun syntes det var kjempegøy...whirrrrrrrrrr...whirrrrrrrrrrrrrr... whirrrrr....dumme meg tenkte ikke på at det var galt.... :(
Ny deig, behandlet forsiktig. Den fløt ikke ut så ekstremt mye som den andre, men det ble flate ringer uten antydning til striper. Er det potetmelet? Jeg tenkte en oppskrift med potetmel er bra saker.
Skal jeg fryse ringene før steking?
Øke temperaturen i håp om at de stivner før de flyter ut?
Senke temperaturen?
Denne oppskriften skal jeg aldri prøve igjen. Det er skjelden jeg mislykkes så fullstendig.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.