Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hettegenser ala Aclima i noe annet enn ull

#1

Sol sa for siden:

Datteren min hopper på ski og min Aclima hettegenser er perfekt til bruk under hoppdressen på kalde dager. Utfordringen er at hun ikke klarer ulla, så jeg må lete etter alternativer. Noen som vet om tilsvarende type genser i for eksempel god fleece?

Hun er 11 år, ikke utvokst, men kan godt bruke liten damestørrelse og det kan koste litt om kvaliteten er bra (og den ikke er rosa :knegg: ).


#2

Candy Darling sa for siden:

De er fantastiske. :hjerter: Sikkert dumt spørsmål, men hun kan ikke bruke f.eks. superundertøy under ullen i stedet? Kari Traa har en tynn super med hette, men jeg har aldri funnet noen genser med finlandshette i noe annet enn ull.


#3

Sol sa for siden:

Hun kan bruke super under ulla, men hun må ha noe som dekker huden alle steder, og det blir litt vanskelig å få til, ser jeg for meg, da forsvinner liksom poenget med genseren. Hun klør av den minste ting, jeg tror ikke vi klarer å finne en super som funker under hetta. Og ja genseren er virkelig fantastisk!



#5

Sol sa for siden:

Takk, Teflona. Der hadde de en ulltrøye som liknet veldig, men ikke noe i fleece. Om jeg ikke finner noe annet, blir det nok en fra Kari Traa til henne, den fantes i en kul, ikke rosa farge. Ikke helt optimalt med glidelås i halsen, men i alle fall tynn nok til at det går godt i hjelmen.


#6

Sol sa for siden:

Hah!

Jeg hadde gitt opp og bestemt meg og lager handlelister og hva finner jeg ikke?

Odlo, faktisk!


#7

Sol sa for siden:

Men hvem fører Odlo, liksom? :vetikke:


#8

Candy Darling sa for siden:

En egen butikk på Majorstuen, ved siden av der Come As You Are lå en gang i tiden.



#10

Kaprifol sa for siden:

Odlobutikken har mye, ikke akkurat rimelig, men flott kvalitet.


#11

Sol sa for siden:

Oh! I love you.

Prisen betyr ikke allverden akkurat nå, det er jo den perfekte gaven til mitt muterte barn! Der har de sikkert en morsom farge også.


#12

Sol sa for siden:

Candy!! Hjelp!

Butikken er nedlagt. Hvordan er størrelsene på Odlo? Jeg tror løsningen blir å kjøpe svinedyrt på nett - om de sender til Norge. :mumle:


#13

Candy Darling sa for siden:

Ånei! Jeg tror de er litt store, mener jeg har small, men jeg må sjekke i kveld.


#14

Sol sa for siden:

Tusen takk. De sender ikke fra Odlo.com til Norge, så jeg må lete videre. Jeg har funnet noe på Zalando, og muligens en genser på XXL. Og jeg som var så fornøyd med å ha funnet den perfekte gaven.


#15

Polyanna sa for siden:

Odlo nedlagt? :tullerdu:




Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.