Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Str på Didriksons?

#1

Frøydis sa for siden:

Ungen er på 110 nå. Hvordan er størrelsen på Didriksons? Bør jeg kjøpe 110 eller er det lurt med 120? Er vinterdress jeg tenker på.


#2

Niobe sa for siden:

Jeg vil tro 110 holder, Didrikson er stort i størrelsen. Men det skal sies at vi bare har jakker/bukser derfra. Jeg er 162 og har kjøpt Didrikonsjakke i 158.


#3

Myria sa for siden:

Didriksons er litt stor i størrelsen så jeg ville kjøpt 110.


#4

zinatara sa for siden:

Syns dressene er store i størrelsen. Kjøpte 8 år til sønnen min i fjor, da var han 7 og den var litt for stor egentlig, men brukendes. Nå i år passer den perfekt, men regner med den holder neste år også dersom jeg løser opp de sømmene i føttene og hendene for å gjøre dem lenger. Denne dressen er altså 130 i størrelsen og jeg kjøper 134 og kanskje også 140 i klær ellers.


#5

Lenam sa for siden:

JEg synes de er ganske vide men ikke nødvendigvis så lange, så jeg tror ikke jeg hadde turt å kjøpe til E uten å ha prøvd det, han er jo litt stælk er han ikke?


#6

Luftslottet sa for siden:

Den ene dressen vi har hatt har vært lang og smal.


#7

Frøydis sa for siden:

Dette er til I.


#8

Lenam sa for siden:

Ahhh, men da tror jeg den kan passe fint. Han er litt mer kompakt.


#9

Myria sa for siden:

Våre Didriksonsdresser har også vært lange og smale.


#10

Acino sa for siden:

Gutten her er høg og kraftig bygd(men jevnt fordelt, han er proposjonal), han er 120cm og han har nå 120 i didrikson; Han tråkker kanskje såvidt det er nederst på beina men han kunne ikke hatt kortere i ryggen og armene er også passe lange i den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.