Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til en hesteinteressert

#1

Cumulus sa for siden:

Datteren vår er 8 år og veldig hesteinteressert. Hun ønsker seg "heste-ting" til jul. Rideantrekk får hun av besteforeldre. Jeg tenkte kjøpe noe annet om hester, men vet ikke hva. Gjerne en bok f eks som er tilpasset alderen (hun er ikke kjempegod til å lese, håper dette kan gjøre at hun leser mer). Eller noe annet hun kan holde på med, spill med hestetema, et eller annet...

forslag? Noen som har barn med hesteinteresse som vet om et nettsted eller en butikk som har ting med hestetema?


#2

Kirsebær sa for siden:

Finnes Pennyklubben enda? Kanskje hun kan få et abonnement der?


#3

Trixie sa for siden:

Sjekk horze.no eller hooks.no
Ellers har de mye hestebøker på bokhandel. Finnes jo endel bruksting med hestetema, som penal, klær osv.


#4

millact sa for siden:

Min som også liker hester har i to år på rad fått abonnement på Wendy eller mulig det er Penny. Da får hun et blad hver måned, stas.

Ellers finnes det jo veldig mange hestebøker. Min på 10 liker godt Milla serien (tror det er det den heter, har sett den hos Ark i alle fall).


#5

Høst sa for siden:

Pennyklubben finnes, men jeg synes kanskje det er blitt mye "ræl" der? :vetikke:

Wendy er vel ett hesteblad, og i den alderen var Vesla veldig begeistret for det. Det kan vel også gjøre lesing morsommere, siden det er blanddt annet tegneserie. :)


#6

Stompa sa for siden:

Da Frøkna var på den alderen lånte hun en hel haug med ulike alderspassende hesteserier på biblioteket. Vil tro at en del av dem kan slå an; et tips er å sjekke på biblioteket for å finne bøker og deretter se om de er å få kjøpt.


#7

Varta sa for siden:

Ridehansker! Jeg sliter ut minst et par i året, og det er fint å ha et tynt par til sommeren og noen varme skinnvotter til vinteren (finnes egne vintervotter til ridebruk med egen "finger" til lillefingeren, som man trenger til tøylene).

Hodelykt kommer også godt med hvis hesten skal settes på utegang etter timen (og generelt om det er mørkt i stallområdet), ullsokker, refleksvest/belte så man synes for motgående trafikk. Eller hestegodteri til etter timen.


#8

frukt sa for siden:

Hestespill til pc
Eller hva med hestesnop og striglekoster.




#11

Mamari sa for siden:

Utstyr og spill er nevnt. Støtter veldig Vartas forslag om ridehandsker, legg litt penger i de så får du bedre hansker også (350,-- 400,-)

Av leker er Schleich uslåelig for hesteinteresserte. Min er 9 år ønsker seg endel fra denne serien. Finnes endel sett f.eks. på Toys'rus.

Sara serien er kjempefin for hesteinteresserte jenter. Min leser selv disse nå, skjønt hun har heller ikke vært glad i å lese selv. Hun fanget interessen veldig for denne serien etter at jeg hadde lest ut et par bøker for henne.


#12

Trixie sa for siden:

MI jente har lekt mye med Playmo gården sin, masse fint der.


#13

IOA sa for siden:

Min hesteinteresserte jente har kost seg veldig med Hest og hemmeligheter-serien, som er skrevet av en norsk forfatter.


#14

Maverick sa for siden:

Åh. Britta-bøkene. :hjerter: Britta og Silver! Pennyklubben er ganske rælete nutildags, dessverre.

Jeg elsket å ha egen striglebørste og hovskrape og slikt, hansker er alltid fint, og smykker med hest på. Gode ridestrømper er også nyttig og stas.


#15

Pøblis sa for siden:

Sigge-bøkene er veldig fine. :ja:


#16

Cumulus sa for siden:

Hvor får man kjøpt ridestrømper? Må man på hestebutikk?


#17

Maverick sa for siden:

De har på XXL, i hvertfall.


#18

Cumulus sa for siden:

Glimrende, takk! :)


#19

Cumulus sa for siden:

Både Britta og Sigge- bøkene ser veldig koselige ut! Men jeg tror ikke hun er god nok i lesing enda... finnes det noe litt enklere?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.