Nextlife sa
for 9år siden:
Jeg har ikke laget mye av dette, men sitter nå med massevis av sitroner uten skall jeg må transformere til et eller annet, og tenkte å lage curd.
Jeg husker ikke hvordan oppskrift jeg har brukt tidligere, men ser at noen oppskrifter er med hele egg, noen med bare plomme, og andre igjen med hele egg pluss plommer.
Noen anbefalinger og innspill her?
Syrinx sa
for 9år siden:
Jeg liker oppskriften på detsøteliv, den er med eggeplommer.
Nextlife sa
for 9år siden:
Syrinx sa:
Jeg liker oppskriften på detsøteliv, den er med eggeplommer.
Ja, det er en av de jeg har sett på og vurdert. Jeg liker oppskriftene der, de fyller alltid forventningene. :)
Nextlife sa
for 9år siden:
Jeg kan rapportere om at jeg nå har laget curd fra Det Søte Liv, det ble alle lemoncurdes?curders? curds? mor i alle fall.
Che sa
for 9år siden:
Ja, det er kjempegodt! Jeg bruker og den oppskriften
Harriet Vane sa
for 9år siden:
Jeg lagde passion curd i forrige uke. Nam, nam!
Joika sa
for 9år siden:
Hva bruker man dette til?
Palmen sa
for 9år siden:
Åh, denne må jeg huske til senere.
Syrinx sa
for 9år siden:
Joika sa:
Hva bruker man dette til?
Feks ferske boller med lemoncurd på. Nam!
Syrinx sa
for 9år siden:
Limecurd er min nye favoritt, kan spise det som snop.
Che sa
for 9år siden:
Joika sa:
Hva bruker man dette til?
Veldig godt til pavlova også.
Syrinx sa
for 9år siden:
Vaniljeiskuler, pikekyss, lemoncurd og friske bringebær sammen er nydelig dessert.
zinatara sa
for 9år siden:
Joika sa:
Hva bruker man dette til?
Og til fyll i franske makroner er det også godt.