Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet. Ost og deig...

#1

Hyacinth sa for siden:

  1. Hvor lenge holder en Mont d'Or i kjøleskapet?

  2. Hvor lenge holder en kakemanndeig (mel, vann, smør, hornsalt og sukker) seg i kjøleskapet? Hjemmelaget og pakket i plastpose.


#2

liefje sa for siden:

Oster holder seg saa lenge du synes de smaker godt. Mont d'Or holder seg virkelig LENGE og blir bare bedre og bedre synes jeg. Eneste aa huske paa, er at kniven du skjaerer med alltid er helt ren slik at det ikke kommer brödsmuler eller whatever paa den som gjör at det dannes mugg.

Aner ikke med kakegeig.


#3

Niobe sa for siden:

Kakemanndeig har jeg hvertfall brukt med stort hell 4 dager etter den ble laget.


#4

Kaprifol sa for siden:

Deigen holder seg lenge, like lenge som smøret ville holdt seg, tenker jeg. Du kan sikkert bruke deigen fram til julaften.


#5

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk! :blomst:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.