Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Splenda

#1

Pasta sa for siden:

Det er forsvunnet fra alle matbutikker her. Noen som vet om man får kjøpt på nett?


#2

Varta sa for siden:

Prøv sukrin i stedet, det er også sukkerfritt. .


#3

Pasta sa for siden:

Men har ikke det en sånn "kjemisk" ettersmak?


#4

Beckett sa for siden:

Kommer an på hva du skal bruke det til. Oppå grøten er det ikke godt, men som søtning i f.eks. te funker det fin-fint. Sukrin Gold er enda bedre.

#5

Che sa for siden:

Sukrin smaker ikke direkte kjemisk, men jeg synes den har en litt "kald" ettersmak, uten at jeg kan forklare det bedre. Jeg har og blitt fortalt ar sikring gold er bedre


#6

Varta sa for siden:

Jeg var på Meny i går, og der hadde de faktisk Splenda, så det finnes fortsatt :-)

Men ja, Sukrin gold er faktisk veldig godt. Har en touch av brunt sukker i smaken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.