Kanina sa for siden:
Hva gjør jeg galt? Eller er det rett og slett fordi de er glutenfrie? :hjelp:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Kanina sa for siden:
Hva gjør jeg galt? Eller er det rett og slett fordi de er glutenfrie? :hjelp:
DM sa for siden:
Jeg aner ikke. Jeg skulle inn og si at min løsning for glutenfritt bakverk, er å tilsette et ekstra egg, men jeg ser at det allerede er mange egg i oppskriften. (5 egg i den oppskriften jeg sjekket ut. Kanskje du har en annen oppskrift med færre egg, og det kan være en løsning?)
Fløyel sa for siden:
Hvis smulten er for varm kan de også sprekke.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.