Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Syltet ingefær til baking og konfekt

#1

Libra sa for siden:

Jeg skal ha syltet ingefær til baking og konfekt, på butikken finner jeg bare ingefær merket med sushi. Er det bare det som finnes? Hvis det er flere typer hvor finner jeg det og evt kan sushi ingefæren brukes som alternativ?


#2

Skilpadda sa for siden:

Sushi-ingefær er noe annet. Den typen du vil ha er mye søtere. Jeg har sett det på tyrkiske og andre asiatiske butikker, de pleier å ligge i sukkerlake på små glass. Som denne typen:


#3

Kahlan sa for siden:

Åhhh jeg så en ostekake med hvit sjokolade og syltet ingefær, må ta meg en tur på innvandrerbutikk for den må prøves


#4

Myria sa for siden:

Jeg lager dette selv og det er veldig enkelt. Skrell ingefær og skjær i skiver. Kok opp i vann og hell av vannet et par ganger (hvis du ikke gjør dette blir den syltede ingefæren veldig hot). Til slutt lar du den koke ca en halv time, til den er myk. Sil av kokevannet og kok opp sukkerlake med nytt vann. Kok ingefæren i sukkerlaken ca 20 minutter. Legg på rist for at overflødig lake får renne av. Ha over på rene glass og oppbevar i kjøleskapet.


#5

Libra sa for siden:

Takk for svar og tips. Fant den som er på bildet på Meny.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.