Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flere her som har fått brev fra tele2?

#1

Misteri sa for siden:

Fikk et brev i dag fra dem, er ikke kunde av dem engang.

I brevet stod det at de var blitt utsatt for tyveri av personopplysninger i preioden 28-10 juli i år. Det innebar at personopplysninger om meg og andre uretmessig ble lastet ned via tele2s nettsiden, de beklaget det på det sterkeste.

Et spesiallaget dataprogram fremskaffet gyldig personnummer ved hjelp av en offentlig nettside. Disse ble videre benyttet til å søke fram navn, adresse og kreditvurdering(godkjent/ikke godkjent) for meg og andre via tele2 nettside.

Dette er blitt politiannmeldt av dem, men hva gjør jeg med dette? Noen som har opplevd det samme?


#2

Mandino sa for siden:

Fikk samme brev i dag og vi har heller aldri vært kunde av Tele2 - skjønner ikke bæret, men regner med det ikke er noen fare. De er sikkert forpliktet til å sende ut disse brevene, men hva navnet og personopplysningene mine gjorde i deres databaset skjønner jeg ikke.


#3

Azi sa for siden:

Vi er tele2 kunde, men vi har ikke fått noe info.



#5

smurfejenta sa for siden:

Det var jammen guffent egentlig for de som er "rammet". Jeg er Tele2 kunde,men har ikke fått brev.


#6

Fersken sa for siden:

Skummelt at de som ER kunder ikke har fått info, mens de som har fått info ikke har et kundeforhold i det hele tatt. Er det bare jeg som blir litt mistenksom her?


#7

Silence sa for siden:

Dette står på Datatilsynets sider om ID-tyveri:


#8

Blånn sa for siden:

De har kun kjørt kredittsjekken. De som allerede er kunder i Tele2 er allerede kredittsjekket. Mulig at de dermed ikke får opp noen opplysninger om eksisterende kunder.


#9

MissS sa for siden:

Skremmende! :paranoid:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.