Einhyrningur sa for siden:
Jeg skulle lage kjeksdeig og deig til hvite kakemenn nå, men ser at jeg bare har lettmelk. Kan man bytte ut helmelk med lettmelk?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Einhyrningur sa for siden:
Jeg skulle lage kjeksdeig og deig til hvite kakemenn nå, men ser at jeg bare har lettmelk. Kan man bytte ut helmelk med lettmelk?
apan sa for siden:
Jeg lager stort sett alt med skummet melk jeg, det er det vi har. Jeg synes det går fint.
Stompa sa for siden:
Jeg baker alltid med lett eller ekstra lett melk.
Einhyrningur sa for siden:
Høres bra ut, da gjør jeg og det. Takk!
Tjorven sa for siden:
Jeg bruker alltid ekstra lettmelk (den blågrønne).
Melk er melk.
Dog skal det sies at ost er ikke ost. :nemlig:
Einhyrningur sa for siden:
Oj. Ikke hadde jeg rett melk, ikke hadde jeg rett havregryn, ikke hadde jeg smør og ikke hadde jeg nok sukker. Nå står blandingen i kjøleskapet og morgendagen vil vise hvor mye det er mulig å bytte ut og fortsatt få brukbare kjeks.
millact sa for siden:
Bytter alltid ut og bruker lett eller skummet. Går så fint.
Stompa sa for siden:
De blir sikkert annerledes enn vanlig, men det betyr jo ikke nødvendigvis at de ikke er gode.
Millen sa for siden:
hvordan ble det?
Einhyrningur sa for siden:
De ble myke. De skulle bli sprø havrekjeks, men ble myke uansett hvor lenge jeg stekte dem.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.