Cauchy sa for siden:
Vi har et litt ustabilt kjøleskap og nå viser det seg at kålrota vi hadde tenkt å bruke til stappe 2. juledag er frossen. Er den fortsatt brukbar etter tining, eller bør vi kaste den og kjøpe ny?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Cauchy sa for siden:
Vi har et litt ustabilt kjøleskap og nå viser det seg at kålrota vi hadde tenkt å bruke til stappe 2. juledag er frossen. Er den fortsatt brukbar etter tining, eller bør vi kaste den og kjøpe ny?
gullet sa for siden:
Du må nok kjøpe ny.
Den blir vel litt tråen og bitter.
Malama sa for siden:
Til gjengjeld påstår mannen at kålrot koster 2,5 pr stykk nå for tiden, så det velter vel ikke julelasset helt...
Linella sa for siden:
Jeg prøve meg på å fryse ned kålrot en gang. Det gikk ikke bra, den var bare å kaste etter tining. Husker ikke helt hva som var problemet, men tror kanskje konsistensen ble helt rar, og muligens var smaken helt annerledes også.
Cauchy sa for siden:
Da havnet de i søpla, gitt. Takk for svar!
Heldigvis fant jeg det ut i dag og ikke 2. juledag!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.