Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Frossen kålrot

#1

Cauchy sa for siden:

Vi har et litt ustabilt kjøleskap og nå viser det seg at kålrota vi hadde tenkt å bruke til stappe 2. juledag er frossen. Er den fortsatt brukbar etter tining, eller bør vi kaste den og kjøpe ny?


#2

gullet sa for siden:

Du må nok kjøpe ny.
Den blir vel litt tråen og bitter.


#3

Malama sa for siden:

Til gjengjeld påstår mannen at kålrot koster 2,5 pr stykk nå for tiden, så det velter vel ikke julelasset helt...


#4

Linella sa for siden:

Jeg prøve meg på å fryse ned kålrot en gang. Det gikk ikke bra, den var bare å kaste etter tining. Husker ikke helt hva som var problemet, men tror kanskje konsistensen ble helt rar, og muligens var smaken helt annerledes også.


#5

Cauchy sa for siden:

Da havnet de i søpla, gitt. Takk for svar!

Heldigvis fant jeg det ut i dag og ikke 2. juledag!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.