Jeg har prøvd å lage med sukret, kondensert melk og det ble kjempegodt. En boks av 397 gram + 6 dl fløte og så smakstilsetninger. Det være seg vaniljesukker, krokan (som jeg brukte) eller annet. Melk og fløte i mikseren og visp det litt stivt og så i form og i fryseren.
Den ble ikke for søt, men det blir sikkert godt med molter i.
Mannen min har laget det flere ganger, med stort hell. Han har laget både med vanilje, sitron, bringebær og sjokolade i. Kjempegodt, og utrolig lettvindt.
Nenne: Vil du si at din mengde med 1 boks kondensert melk og 6 dl kremfløte holder som dessert til 8-10 personer? Antallet til bords er ikke helt spikret, minst 8 stk.
Nja, det kommer vel an på hva middagen er. Jeg ville hatt noe ved siden av tror jeg. Enten krumkaker eller kransekake hvis du går for multevarianten. Eller kanskje brownies hvis du velger bare vanilje?
Takk for svar. Jeg får kjøpe inn litt ekstra og øke mengden, eller se om det blir krumkaker igjen...
Vi skal ha kalkun. Selskapet er ganske glad i dessert. På 2. juledag, så alt må være i hus julaften... :neglebit:Kondensert melk trenger ikke å ta opp plass i kjøleskap eller fryser. Etter julaften blir det nok mer plass i fryseren, da har lefsene og fyrstekaka kommet opp.