Frøy sa for siden:
I denne oppskriften står det sammalt hvete fin, men jeg fant bare grov på butikken, hva gjør jeg nå?
www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/rundstykker-fra-bakeriet-i-lom
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Frøy sa for siden:
I denne oppskriften står det sammalt hvete fin, men jeg fant bare grov på butikken, hva gjør jeg nå?
www.tine.no/oppskrifter/bakst/brod-og-rundstykker/rundstykker-fra-bakeriet-i-lom
Fibi sa for siden:
Det er vel hvor finmalt kornene er? Fibra kan kanskje være et alternativ til sammalt hvete fin?
Frøy sa for siden:
Joda og de andre butikkene har sikkert fin også, men det var om jeg orket butikken igjen eller om jeg kan bruke den grove, men mindre av dem slik at de ikke blir for kompakte eller noe.
Baking er ikke min greie liksom.
Fibi sa for siden:
Kanskje bruke 70% av den grove, og 30% vanlig hvetemel? Det vil vel uansett ha noe å si for konsistensen, om kornene er i større "biter", men om du tynner ut med hvetemel blir det kanskje ikke like merkbart?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.