kokosbolle sa for siden:
Har invitert faren min på middag. Har sagt det ikke blir festmiddag, men må komme på noe som er litt mer stas enn vanlig hverdagsmat.
Tips? Gjerne fugl eller fisk, noe som ikke blir for tungt.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
kokosbolle sa for siden:
Har invitert faren min på middag. Har sagt det ikke blir festmiddag, men må komme på noe som er litt mer stas enn vanlig hverdagsmat.
Tips? Gjerne fugl eller fisk, noe som ikke blir for tungt.
Ine sa for siden:
Stekt laks, kokt pasta med en fløtesaus og kokt brokkoli og stekt vårløk synes jeg er godt.
kokosbolle sa for siden:
Torsk var ikke noen dum idé, Ine! Jeg er ikke så glad i pasta, så tenkte kanskje å ha potetmos til eller noe. Fant denne oppskriften på Trines matblogg. Lurer på om det blir den.
[img]http://trinesmatblogg.no/2013/12/17/ovnsbakt-torsk-med-karamellisert-lok-og-mandelpotetpure/[/img]
Ine sa for siden:
Haha, torsk var ikke min ide, da! :D
kokosbolle sa for siden:
Haha, der ser du, jeg er helt lost! Fisk er fisk lissom!
Ine sa for siden:
Hihi, torsk blir bra!
Maverick sa for siden:
Dette lager jeg jevnt og trutt, men det smaker så utrolig godt at jeg glatt kunne servert det som "oppstaset" middag:
kolonial.no/oppskrifter/1435-bakt-torsk-med-chorizosalsa-asparges-og-sotpotetmo/
kokosbolle sa for siden:
Den så god ut, Maverick! Da blir det hvertfall torsk tenker jeg.
Matilda sa for siden:
Den så god ut, Maverick! Jeg skulle foreslå torsk panert i rugmel, servert med asparges og hollandaise, for det har jeg så lyst på sjøl. Kanskje vi må prøve Maverickvarianten i jula.
Syrinx sa for siden:
Nå ser jeg at du har landet på torsk, men her er tips til en deilig kyllingrett også. Kyllingsatay med peanøttsaus og spicy mangosalat fra Trines.
kokosbolle sa for siden:
Fikk faktisk tak i alt til Mavericks torskerett, så da blir det den. Maverick, hvor lang tid bør jeg beregne fra start til slutt når jeg lager med mengde beregnet for 6 personer? Skulle ha noe alvorlig mye søtpotet jaffal.
Maverick sa for siden:
Times tid, kanskje? Fisken lager jo seg selv, og det går veldig fort å lage salsaen. Kutt søtpoteten i små biter, så blir det både bedre og går raskere. :jupp:
(Aner ikke hvorfor bitstørrelsen har noe å si for smaken, men det påstår min kokkebonussønn, vaffal. Og han pleier å ha rett.)
Stompa sa for siden:
Denne fra Trines matblogg kan i hvert fall anbefales en annen gang. Skikkelig yummy. :nam:
kokosbolle sa for siden:
Det ble skikkelig godt, Maverick! Jeg brukte ganske lang tid pga alt som skulle kuttes opp, men selve tilberedningen gikk jo mer eller mindre av seg selv. Perfekt "littmerstas"-middag. :jupp:
Maverick sa for siden:
:tommelopp:
Joika sa for siden:
Jeg lager noe som er ganske likt, men istedet for chorizoen, så lager jeg en skysaus basert på soyasaus, balsamico og bacon. :nam:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.