Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg trenger anbefaling på hotell i Roma

#1

Gaia sa for siden:

Jeg skal fire netter til Roma sammen med moren min i september. Nå driver jeg å leter etter hotell og trenger derfor noen anbefalinger. Jeg er litt kresen på hotellfronten, og liker at hotellet har gode senger, pene bad og generelt god standard (dvs. som oftest ikke mindre enn fire stjerner). Det er dessuten fint hvis hotellet ligger sentralt. Tips? :)



#3

Toffskij sa for siden:

Vi var i Roma i januar, og var veldig fornøyd med Albergo del Senato. Det ligger rett ved siden av Pantheon, og de fleste rommene har utsikt til Pantheon og rett ned på Piazza della Rotonda. Pent, hyggelig, høy standard, perfekt beliggenhet. Vi bestilte også via venere.com, veldig kjekt!


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Her bodde vi sist: www.hotelborgognoni.it/home.asp

God standard (tipper det er fire stjerner), og ligger fint til i nærheten av Trevi. Rolig gate. Vi betalte i underkant av 2000 per natt, men det var i januar. Jeg aner ikke hvordan prisene er på denne tiden av året.


#5

Gaia sa for siden:

Tusen takk for tips! Det blir nok en av disse, eller Radisson SAS-hotellet som jeg syns ser helt strålende ut og som ligger like ved Colosseum. Noen som har bodd der?


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes ikke det høres ut som en god idé å bo ved Colosseum jeg da. :o Så langt unna den koselige delen av Roma. Jeg trivdes best rundt Panthéon, Piazza di Navona, Trevi og Spansketrappen jeg.


#7

Gaia sa for siden:

Hotellet ditt har ingen ledige rom i den aktuelle perioden. :mumle: Nærmere den koselige delen, altså. :gruble: Hvor fant dere hotell?


#8

Pepper Lemon sa for siden:

Det var vel hotels.com, tenker jeg. Pleier å begynne søket der i hvert fall.


#9

Observatøren sa for siden:

Hvilket hotell valgte du - og var dere fornøyd? Vi planlegger tur i november. :D


#10

Gaia sa for siden:

Det ble The opera hotel. Og vi var veldig fornøyde både med hotell og beliggenhet. Det er relativt nytt, har pene bad, gode senger og en haug med designerstash.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.