Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Timberland-sko for små gutter...

#1

ILY sa for siden:

Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt timberland sko for de små over nettet??:) Er på leting etter de perfekte høstskoene..har hørt at timbaland skal ha noen..


#2

Señora sa for siden:

Timberland?

Er det Timberland du mener?


#3

ILY sa for siden:

Ha ha ha her går det fort i svingene!! Ja selvsagt mener jeg timberland ;) Er det mulig hihi


#4

Pelikan sa for siden:

Jeg vet ikke hvor du får kjøpt over nettet. Men jeg tenkte jeg skulle gi deg et tips ang Timberland sko. Jeg kjøpte i fjor flotte Timeberland sko til jenten min, men de var så stive at det var vondt å gå i for henne siden hun ikke var mer enn 1,5 år. Kanskje de er for stive for så små? Vel, det var min erfaring, og selvfølgelig ikke det du spurte etter:o


#5

ILY sa for siden:

[quote=perper;485872]Jeg vet ikke hvor du får kjøpt over nettet. Men jeg tenkte jeg skulle gi deg et tips ang Timberland sko. Jeg kjøpte i fjor flotte Timeberland sko til jenten min, men de var så stive at det var vondt å gå i for henne siden hun ikke var mer enn 1,5 år. Kanskje de er for stive for så små? Vel, det var min erfaring, og selvfølgelig ikke det du spurte etter:o[/QUOTE

Takk for tipset!:) Greit å få høre andres meninger:riktig:


#6

Erica sa for siden:

Vi har et par timberland høst/vårsko med goretex, og er veldig fornøyd med dem. De er litt stive, men min gutt på 2 har ikke problemer med å bruke dem ivhvertfall. Vet ikke om disse selges over nett, vi har kjøpt dem i skoringen-butikk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.