Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Andebryst eller andelår?

#1

Harriet Vane sa for siden:

Nyttårsaften: 6 ekstremt matglade folk. Hummersuppe til forrett, and til hovedrett, jeg aner ennå ikke til dessert. Andelår? Litt rustikt? Med poteter i skiver, persille og hvitløk? Eller andebryst med saus, glaserte gulrøtter og potet/selleripure?



#3

Nenne sa for siden:

Helstekt på dansk vis, med stuffet med svisker og epler og setvert med kokte poteter og brun saus. :nam:


#4

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes andebryst er bedre enn lår, så jeg stemmer for det.


#5

Candy Darling sa for siden:

Jeg også; de blir perfekt rosa sous vide, også hard steking på skinnsiden rett før servering. :nam:


#6

Charlie sa for siden:

Andeconfit. Mandelpoteter. :nam:


#7

Tallulah sa for siden:

Jeg stemmer for bryst. Lår syns jeg bør confiteres, og det blir litt for "street food" for nyttårsaften, kanskje?


#8

Harriet Vane sa for siden:

Hva slags tid og temperatur anbefaler du i sous viden; Candy?


#9

frukt sa for siden:

Jeg stemmer for lår. Bryst kan bli litt tørt og kjedelig syns jeg.


#10

Syrinx sa for siden:

Andebryst er ikke tørt og kjedelig vel?

Jeg stemmer også for bryst i sous vide. Lite stress, perfekt resultat.



#12

frukt sa for siden:

Kanskje ikke, men jeg liker nå best lår jeg. :nemlig: :sær:


#13

Toffskij sa for siden:

Bare hvis man oversteker det. Andebryst passer ikke noe særlig for folk som har problemer med rødt/rosastekt kjøtt.


#14

Isolde sa for siden:

Bryst som er stekt skikkelig er så mørt og saftig at jeg kjenner at jeg må ha det snart etter denne tråden. Lår er jeg ikke så glad i.

Overstekt bryst derimot er ikke så godt.


#15

Syrinx sa for siden:

Ødelagt mat er jo generelt trasig, noe verre enn annet.


#16

Nextlife sa for siden:

Etter min mening slår confiterte lår bryst nederst i støvlene, og jeg ville helt klart valgt det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.