Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kalkunrester

#1

Neket sa for siden:

Jeg har et halvt kalkunbryst jeg vil spise til middag. Jeg syns kalkun ofte blir litt tørt på dag to, så jeg vil ikke ha repeat av gårsdagens sunday roast. Så hva kan jeg lage av det?


#2

Tallulah sa for siden:

Åh, han ene kokken fra Hele Storbritannia baker eller hva det nå heter lagde en deilig pai. Skal finne oppskriften.




#5

Niobe sa for siden:

Lapskaus. Eller skjære opp til pålegg?


#6

Hondacrv sa for siden:

Ha i gryte med noe mangogreier i?


#7

Fibi sa for siden:

Quesadillas?


#8

Syrinx sa for siden:

Indisk gryte
Wok
Pasta med kalkun i fløtesaus

Vi hadde plutselig en kalkun til 2 personer et år, ble rågod på (og dritlei av) kalkunrestemiddager.


#9

Neket sa for siden:

Takk for tips. Jeg ville prøve paien, men mannen var skeptisk. Endte opp med en slags kalkun-jalfrezi, skal straks spise så får vi se.



#11

Odelia sa for siden:

Jeg bruker å lage ris de lux av kalkunrestene. Koker opp ris til å dekke en langpanne, og har oppi litt av alt vi kan tenke oss + kalkunrestene og kakker noen egg i som jeg rører rundt, krydrer og har i ovnen.


#12

Myria sa for siden:

Jeg synes ikke kalkun er godt oppvarmet og liker derfor ikke kalkuncurry eller andre ting. Vi spiser rester til middag på dag 2 da, men cluet er å ikke varme det opp, bare varme opp tilbehøret og ha varm saus på kalkunen. Da er den faktisk ganske god. Club sandwich er godt, så det er det rester går til etter at den er spist som middag to dager på rad.


#13

Harriet Vane sa for siden:

Lag kinesiske panekaker og server med hoisinsaus, koriander og vårløk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.