Guttemammis sa for siden:
Skal steke en stor gårdskylling (fra Stange, selvsagt:D) og så har vi ikke aluminiumsfolie.
I oppskriften står det at man skal ha folie over så den ikke blir tørr.
Hva gjør jeg nå? Har bakepapir.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre.
Guttemammis sa for siden:
Skal steke en stor gårdskylling (fra Stange, selvsagt:D) og så har vi ikke aluminiumsfolie.
I oppskriften står det at man skal ha folie over så den ikke blir tørr.
Hva gjør jeg nå? Har bakepapir.
Cuyahoga sa for siden:
Helle over den litt vann/fett?
Syrinx sa for siden:
Hør med naboen om de har folie.
løve70 sa for siden:
Kjøkkenhåndkle dynket i smør? Det pleier vi å bruke på kalkunbrystet.
Guttemammis sa for siden:
Næææ, nyinnflyttet og kjenner ikke naboene .
Ser noen har besøk, så det utgår. :flau:
Har en liten pakke bacon, kanskje,dekke det jeg får til med det?
Guttemammis sa for siden:
Hm, kanskje det.
Takk for tips!
kamp sa for siden:
Det gjør jeg ofte med godt resultat
Snipp sa for siden:
Du trenger strengt tatt ikke folie hvis du bruker steketermometer. Har aldri brukt folie, og har aldri fått tørr kylling av den grunn.... Bare pass på å la den hvile lenge nok før du skjærer i den.
Dekk den med en god dose flaksalt (f.eks. Maldon), så får du deilig sprøtt skinn.
Strå sa for siden:
Sier som Snipp, du trenger ikke folie om du passer litt på, ev har steketermometer. Og det med å helle over skyen av til hjelper godt. Min Stangekylling har aldri blitt tørr.
Guttemammis sa for siden:
Takk for tips.
Hadde over bacon og lot den stå med termometer som nesten nådde 70 grader.
Nydelig og supersaftig kylling, som virkelig var verdt sine 300 kr!(2,3kg)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.